Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Povestea halucinantă a Omului-Şopârlă din Mlaştina Scape Ore, creatura venită din alte lumi


Omul-Şopârlă din Mlaştina Scape Ore (comitatul Lee, Carolina de Sud) este o creatură misterioasă despre care se spune că locuiește în mlaștina din regiune. Menționată pentru prima dată la sfârșitul anilor 1980, creatura a produs multă agitaţie în ziare, radio și televiziune.

Pe 14 iulie 1988, biroul șerifului din comitatul Lee a investigat un raport privind o mașină avariată peste noapte, în timp ce era parcată la o casă din zona Browntown în afara Bishopville, Carolina de Sud, la marginile Mlaștinii Scape Ore. Se pare că mașina avea urme de dinți și zgârieturi, precum și urme de noroi lăsate în urmă. Mai târziu, un tânăr de 17 ani, pe nume Christopher Davis, a raportat șerifulului că şi mașina lui a fost avariată de o creatură pe care a descris-o ca fiind „verde, de peste 2 metri înălțime, care avea trei degete, ochi roșii, piele ca de șopârlă, solzi ca de șarpe”. Potrivit martorului, el se întorcea acasă noaptea, când mașina lui a făcut pană. După ce-a rezolvat problema, tânărul a văzut o creatură mergând spre el. Speriat, Davis s-a urcat în mașină și a început să conducă, dar creatura a ajuns în curând deasupra mașinii. A frânat, omul-şopârlă rostogolindu-se de pe mașină pe asfalt, dându-i lui Davis suficient timp pentru a scăpa. Mass-media a preluat povestea tânărului, ceea ce i-a creat Omului-Şopârlă publicitate.

Zona a devenit curând o atracție turistică pentru vizitatori și vânători. Postul de radio local WCOS a oferit o recompensă de 1 milion de dolari oricui ar putea captura creatura în viață. Pe 5 august 1988, Kenneth Orr a depus un raport de poliție în care susținea că l-a întâlnit pe Omul – şopârlă pe Autostrada 15, l-a împușcat și l-a rănit. El a prezentat mai mulţi solzi și o cantitate mică de sânge ca dovadă. Orr a renunțat la această relatare două zile mai târziu, când a fost acuzat pentru purtarea ilegală a unui pistol și pentru infracțiunea de depunere a unui raport fals la poliție.


Lasă un comentariu