Un misterios cub gigantic din aluminiu a căzut din cer în Sudan! Toată informaţia a fost acoperită de guvernul SUA! De ce?

  •  
  •  
  •  
  •  

Dintre toate lucrurile pe care guvernul SUA a trebuit să le “acopere” se numără și un cub, poate cel mai ciudat element de pe listă. Dar există dovezi că exact asta s-a întâmplat în luna august a anului 1967, atunci când un cub bizar de 3 tone, a aterizat în Sudan.

Nu se ştie mare lucru despre acest cub; mai multe fotografii au fost realizate, dar ele nu au fost niciodată făcute publice. De asemenea, deşi au fost luate mai multe mostre din cub, nu există rapoarte concludente referitoare la acestea. Totuşi, se cunosc unele detalii ciudate: cubul e format din mai multe cuburi mai mici. Totodată, se pare că acest cub este făcut din aluminiu, dar cercetătorii au întâlnit o mare rezistență atunci când au încercat să obțină mostre, deși în cele din urmă au reușit. În final s-a aflat că tot cubul era acoperit cu un material catifelat ciudat, al cărui scop nu a putut fi explicat.

S-a raportat faptul că acest cub ar putea fi un satelit, dar asta ar ridica întrebări suplimentare. Cum ar putea un asemenea mare obiect să supravieţuiască intrării în atmosfera Pământului, mai ales că punctul de topire al aluminiului este de doar 660 de grade Celsius, pe când un asemenea satelit ar trebui să facă faţă până la 1.600 de grade Celsius, atunci când reintră în atmosfera Pământului.

Aşadar, care a fost scopul acestui cub misterios şi de ce-a fost el lansat în spaţiu? Niciuna dintre aceste întrebări nu şi-a găsit răspuns, dar este clar că guvernul american știa de existența acestuia. Defense Intelligence Agency (Agenţia de Informaţii a Armatei Americane) a scris într-o telegramă că un satelit de trei tone, în formă de cub, a fost găsit lângă Kutum, în Sudan. Acest document a fost publicat pe site-ul DIA, dar ulterior a fost eliminat. Din fericire, el a reuşit să fie copiat.

Dacă nu a fost vorba de vreun satelit sovietic şi niciunul american, atunci ce reprezintă acel cub misterios? De ce informaţia a fost ascunsă de către guvernul american?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu