Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O zonă misterioasă din Bucegi unde se descarcă instantaneu telefoanele mobile, iar pietrele sunt calde permanent! Ce explicaţii s-ar putea da?

  •  
  •  
  •  
  •  

piatra BucegiUn articol foarte interesant despre unele fenomene paranormale din Bucegi găsim pe adevarul.ro. Citez mai întâi din el:

Pe un drum forestier care leagă Buşteniul de Gura Diham există nişte pietre ciudate care dau naştere unor fenomene care nu pot fi explicate.

Cazul a fost semnalat pe site-uri de specialitate de pe internet, iar o echipă de la „Lumea misterelor“, publicaţie dedicată pasionaţilor de fenomene paranormale, a vrut să se convingă de autenticitatea acestora. Aceştia au plecat în expediţie pe 23 octombrie 2009, iar la aproximativ 4,2 km de Buşteni, pe drumul forestier din stânga cabanei Gura Diham, care duce spre vechiul observator de urs, au găsit o piatră în formă de paralelipiped, care semăna foarte bine cu una funerară.

La aproximativ 6 metri mai sus, au descoperit o alta, asemănătoare. „Ne-am oprit lîngă piatră la ora 13.25 şi nu am reuşit să facem decât două fotografii, deoarece toţi acumulatorii (opt la număr) s-au descărcat, inclusiv bateria telefonului, încărcat în seara dinaintea plecării. Şi asta într-o fracţiune de secundă. La ora 13.34 am plecat şi, după circa cinci minute, acumulatorii funcţionau normal“, au relatat reporterii de la „Lumea misterelor“.

Persoanele din echipă au avut şi simptome fizice, de parcă ceva sau cineva le golea de energie, ameţeli, pierderi de echilibru şi o apăsare pe piept timp de o oră. La nici câţiva metri mai departe, într-un pâlc de copaci, aceştia au descoperit şi mai multe „pietre calde”, şapte-opt la număr, dintre care numai una era rece. În zonă aerul era foarte cald, deşi expediţia s-a desfăşurat în luna octombrie. „Ne-am mirat foarte tare, dar, când ne-am uitat mai bine, într-o parte a pâlcului se afla o piramidă de pământ de circa 1,5 – 1,8 m înălţime, cu diametrul de circa trei – patru metri. Acest lucru se întâmplă numai aici, deşi zona este plină de asemenea pâlcuri“, mai scriu cei de la „Lumea misterelor“.

Expediţia a fost repetată şi la sfârşitul lunii octombrie 2009, cercetătorii fiind însoţiţi şi de mai mulţi sceptici. „Cum ne-am apropiat de piatră, acumulatorii din aparat, după trei fotografii, au căzut, la fel ca şi bateria de mobil. Acelaşi lucru li s-a întâmplat şi celorlalţi. Bineînţeles, toate aparatele şi-au revenit după ce ne-am îndepărtat de piatră. Am scos busola şi am aşezat-o pe piatră, constatând că este orientată perfect spre cele patru puncte cardinale“, sunt relatările din a doua expediţie.

P.S. Părerea mea cu privire la acest fenomen este aceea că avem de-a face cu mai multe ipoteze:

1) În zonă se găseşte un mineral ascuns sub pământ, care creează acele dereglări ale bateriilor sau fenomenul de „încălzire” al pietrelor. O fi vorba de uraniu?

2) Zona se intersectează cu o „linie ley”, în care se găseşte o energie misterioasă. Liniile ley sunt o manifestare a unor proprietăţi fizice ale „Pământului viu”, încă nedefinite din punct de vedere ştiinţific. Întreaga planetă este străbătută de o reţea de linii ley, iar pe suprafaţa terestră acestea pot fi văzute ca nişte lanţuri de obiective care prezintă „anomalii”. Citiţi mai multe în acest articol din 2013: Misterioasele “linii ley”, liniile invizibile de pe suprafaţa Pământului care posedă o energie ascunsă.

3) Aici se găseşte un portal interdimensional, care face legătură cu un alt punct al Universului sau cu o altă dimensiune.

Voi ce ipoteză aveţi?


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu