O insulă periculoasă a apărut brusc, de nicăieri, în Triunghiul Bermudelor


O nouă insulă s-a format în Triunghiul Bermudelor. Poreclită Shelly Island (Insula Scoicilor) de către localnici datorită numărului mare de cochilii de pe ea, bucata de pământ, acoperită de nisip şi scoici, şi lungă de câţiva kilometri, a apărut de nicăieri în urmă cu două luni.

Insula este situată în apropiere de Cape Point (Carolina de Nord, SUA) și a devenit un punct de atracție. Viitorul insulei nu este clar. Nisipul ar putea continua să crească și să facă parte din Cape Point sau ar putea să dispară la fel de repede cum a apărut.

Oamenii sunt sfătuiţi să stea departe de această insulă, din cauza curenților puternici în zona care separă nisipul de continent (şi e vorba de doar 45 de metri distanţă). În plus, în zonă mai există şi rechini.

Despre insule care apar şi dispar am scris în detaliu pe site într-un articol din 2009 (Misterioasele insule care apar şi dispar). Acolo spuneam că vulcanii submarini sunt de vină în marea majoritatea cazurilor când e vorba de apariţia şi dispariţia unor insule. Dar, atunci când o insulă apare de nicăieri în zona „Triunghiului Bermudelor”, unde au loc fenomene paranormale necunoscute (dispariţii de nave şi aeronave), atunci te gândeşti că poate e vorba de altceva…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO