Spiriduşii şi atacul lor dintr-o gospodărie din Franţa

976 vizualizari

spiridusSpiriduşii sunt spirite neastâmpărate cu puteri paranormale, ce locuiesc într-o casă pentru o perioadă scurtă de timp şi produc relativ puţine daune şi nefericiri. Iată în continuare o povestire adevărată despre aceşti spiriduşi.

În noiembrie 1980, o tânără gospodină, Carla, care locuia în estul Franţei, a devenit ţinta unei activităţi tot mai înspăimântătoare din partea spiriduşilor. Astfel, ea a fost supusă unor atacuri brutale, totul culminând cu nişte tăieturi adânci care i-au apărut brusc pe umeri şi pe coapse. Prima dată, s-a crezut că rănile şi le făcea singură, în cadrul unor crize de isterie, dar un profesor de fenomene paranormale, pe nume Benoler şi echipa sa, au fost martorii unor apariţii spontane a semnelor pe pielea Carlei.

Toate filmele făcute în casă de către echipa de investigaţii au fost distruse, iar în mijlocul nopţii, când temperatura de afară atingea -20 de grade, şi instalaţia de încălzire era oprită, termometrele din casă urcau până la 30 de grade.

Unii consideră că erau doar forme de eliberare de energie psihică din mintea femeii, însă cum se poate explica faptul că entitatea respectivă a fost văzută de mai mulţi, intrând şi ieşind din pereţi şi din uşile închise?