Mai multe OZN-uri masive au fost observate în ultimele zile lângă Soare! Navele spaţiale extraterestre vor să „sugă” energia Soarelui?


OZN soareBineînţeles că vă mai aduceţi aminte de utilizatorul „Streetcap1” de pe YouTube, despre care am vorbit de mai multe ori pe acest site, pentru că el are nişte „ochi de vultur”, vânând OZN-urile şi alte obiecte ciudate găsite în fotografiile NASA. Iată lista câtorva descoperiri fenomenale ale lui Streetcap1:
* piramidă gigantică pe Lună;
* o rază roşie misterioasă deasupra Pământului;
* un OZN imens deasupra Pământului;
* un vultur gigantic pe Marte.

De data aceasta, acest utilizator a mai identificat câteva OZN-uri masive, care au fost reperate de către SOHO (sonda spaţială NASA care se ocupă cu fotografierea Soarelui). Săptămâna trecută, Streetcap1 a observat numai puţin de 3 OZN-uri surprinse de SOHO!

Unul din OZN-uri pare a fi un adevărat turn de cristal în spaţiu! E frumos! Aduceţi-vă aminte că aceste imagini sunt capturate de SOHO, având unicul scop de a fotografia Soarele nostru. Aceste imagini sunt foarte clare și sunt făcute cu cele mai bune tehnologii pe care NASA le are de oferit.

Dacă nu sunt doar nişte „erori de expunere fotografică”, nu mai rămân decât două posibilităţi pentru aceste OZN-uri:

1. Extratereştrii se întâlnesc în apropierea Soarelui nostru pentru a ţine un fel de conferinţă;
2. Extratereştrii trimit nave spaţiale masive „a suge” energia Soarelui. Dacă vom partaja Soarele nostru cu extratereştrii, el nu va mai trăi 5 miliarde de ani (aşa cum ştiinţa prezice), ci mult mai puţin.

OZN soare 1

OZN soare 2

 


Lasă un comentariu