Un cuplu american este disperat: cuptorul lor cu microunde este „posedat”, afişând chiar şi cifra fiarei din Biblie: 666!

  •  
  •  
  •  
  •  

cuptor microunde maleficŞtirea următoare este extrem de bizară încât e greu în a fi crezută, dar totuşi ea apare într-un articol de pe site-ul Empire News. De ce spun că e greu a fi crezută? Întrucât, deşi am citit până în prezent o mulţime de poveşti despre posedări, n-am auzit ca şi obiectele şi aparatura de bucătărie să fie posedate! Iar întâmplarea a avut loc în Kansas (SUA), unde un cuplu a raportat un val de evenimente ciudate cu privire la un cuptor cu microunde.

Când Bill Michaud și soția sa au descoperit un cuptor cu microunde funcţional în podul din noua lor casă în care s-au mutat, ei au decis -l aducă jos în bucătărie fără probleme. La început, aparatul părea să gătească fără nicio problemă, dar în curând ei au descoperit ceva sinistru se întâmpla. Odată aparatul s-a oprit, spunând astfel că mâncarea este gata, iar când m-am uitat la el, am văzut totuşi că el mai funcţiona, apărând afişat pe ecran 6:66, a spus Bill. Ceea ce este foarte curios, întrucât pe ecranul digital al aparatului sunt afişate minutele şi secundele rămase până la oprire (în caz de programare). Dacă „6” reprezintă minutele, este imposibil de afişat „66” ca şi secunde, pentru că nu există decât 60 de secunde în sistemul cronologic. Iar 666 este, precum se ştie, „numărul fiarei” din Biblie. Se aprindea singur şi se stingea singur. Îşi deschidea şi închidea singur uşa”, a adăugat soția lui Betty.

În cele din urmă, cuplul a apelat la serviciile unui grup local de cercetare a evenimentelor paranormale (condus de Kevin Young), cercetătorii rămânând în bucătărie peste noapte pentru a investiga fenomenele inexplicabile.

Soția mea, care este, de asemenea, în echipa mea, este foarte empatică, a declarat Kevin Young. „De îndată ce ne-am încălzit mâncarea în cuptorul cu microunde respectiv, ea a simțit o prezență. Când a menționat lucrul acesta, cuptorul cu microunde a începutbipăie repetat. Ușa s-a deschis brusc, iar mâncarea a zburat prin bucătărie.”

P.S. Oare o fi vorba de un aparat defect, care are probleme cu cipurile, sau chiar e o bântuire reală ca în filmele de groază?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner