Un arheolog încearcă să ne „vrăjească” şi să demonteze o teorie a conspiraţiei, cu privire la originea satanică a pentagramei din Kazahstan, văzută din spaţiul cosmic! Însă, am demonstrat că se înşeală şi că teoria conspiraţiei e una reală!


pentagrama din KazahstanMai ţineţi minte articolul acesta din 2013 (Şocant! Pentagrama inversată (simbolul Satanei) apare pe Google Earth în Kazahstan! A coborât acolo Lucifer pe Pământ în anul 81.694 î.Hr.?), despre celebra pentagramă din Kazahstan? Spuneam atunci cum, cu ajutorul lui Google Earth, a fost descoperită o pentagramă uriaşă în Kazahstan. Adresa unde puteţi găsi această pentagramă pe Google Earth este aceasta: 52°28’46.65″N 62°11’8.09″E. Interesant e că, pe detaliile hărţii de pe Google Earth, apare scris următoarele: “Seal of Devil: 81.694 BC”, adică “Sigiliul Diavolului: anul 81.694 î.Hr.” Mai departe, mai apare scris şi “Adam”, dar şi “Lucifer”. Ce înseamnă toate aceste însemnări? Parcă ar fi nişte referinţe biblice. Poate există o informaţie ocultă care vrea să ne spună că în anul 81.694 î.Hr. în acel loc din Kazahstan a coborât Lucifer pe Pământ după ce-a fost aruncat din Paradis!

Mai spuneam atunci că e interesant faptul că această ţară, Kazahstan, are drept capitală oraşul Astana, unde putem vedea piramide, stâlpi masonici, precum şi alte clădiri care promovează adorarea Soarelui, ocultismul şi … Noua Ordine Mondială. Astana este, de fapt, anagrama lui Satana! Citiţi mai multe în acest articol: Astana din Kazahstan, capitala malefică a ocultiştilor şi a francmasonilor?

Ştiţi care a fost atunci explicaţia dată de un site ştiinţific, livescience.com? Că acea pentagramă reprezintă, de fapt, un parc sub formă de stea comunistă, moştenit de pe timpul URSS-ului! Citez din respectivul articol:

Emma Usmanova, un arheolog cu mulţi ani de experiență, are un răspuns: „Este conturul unui parc executat în formă de stea. Steaua a fost un simbol popular în timpul erei sovietice (Kazahstan-ul a făcut parte din Uniunea Sovietică, înainte de dizolvarea URSS-ului în 1991). Stelele au fost deseori folosite în întreaga Uniune Sovietică pentru a decora faţadele clădirilor, monumentelor și steagurilor.

P.S. Numai că explicaţia aceasta nu ţine. Priviţi, în imaginea de mai jos, cum arată pentagrama din Kazahstan şi cum arată steaua comunistă:

stea 5 colturi pentagrama

E adevărat că o pentagramă este o formă de stea cu 5 colţuri, numai că între pentagrama din Kazahstan şi steaua comunistă există următoarele diferenţe:
* în cazul pentagramei, laturile fiecărui colţ din stea se continuă cu o linie, care ajunge la latura opusă;
* tot în cazul pentagramei din Kazahstan, aceasta este înconjurată de un cerc, rezultând astfel un pentaclu (talisman sub formă de pentagramă, folosit în special în ocultism).

Aşadar, nu e vorba de nicio stea comunistă, ci de un simbol ocult, pentagrama înscrisă în cerc, simbol asociat cu Satana. Acesta e adevărul, şi nu „vrăjelile” susţinute de acel arheolog.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO