Un arheolog încearcă să ne „vrăjească” şi să demonteze o teorie a conspiraţiei, cu privire la originea satanică a pentagramei din Kazahstan, văzută din spaţiul cosmic! Însă, am demonstrat că se înşeală şi că teoria conspiraţiei e una reală!

  •  
  •  
  •  
  •  

pentagrama din KazahstanMai ţineţi minte articolul acesta din 2013 (Şocant! Pentagrama inversată (simbolul Satanei) apare pe Google Earth în Kazahstan! A coborât acolo Lucifer pe Pământ în anul 81.694 î.Hr.?), despre celebra pentagramă din Kazahstan? Spuneam atunci cum, cu ajutorul lui Google Earth, a fost descoperită o pentagramă uriaşă în Kazahstan. Adresa unde puteţi găsi această pentagramă pe Google Earth este aceasta: 52°28’46.65″N 62°11’8.09″E. Interesant e că, pe detaliile hărţii de pe Google Earth, apare scris următoarele: “Seal of Devil: 81.694 BC”, adică “Sigiliul Diavolului: anul 81.694 î.Hr.” Mai departe, mai apare scris şi “Adam”, dar şi “Lucifer”. Ce înseamnă toate aceste însemnări? Parcă ar fi nişte referinţe biblice. Poate există o informaţie ocultă care vrea să ne spună că în anul 81.694 î.Hr. în acel loc din Kazahstan a coborât Lucifer pe Pământ după ce-a fost aruncat din Paradis!

Mai spuneam atunci că e interesant faptul că această ţară, Kazahstan, are drept capitală oraşul Astana, unde putem vedea piramide, stâlpi masonici, precum şi alte clădiri care promovează adorarea Soarelui, ocultismul şi … Noua Ordine Mondială. Astana este, de fapt, anagrama lui Satana! Citiţi mai multe în acest articol: Astana din Kazahstan, capitala malefică a ocultiştilor şi a francmasonilor?

Ştiţi care a fost atunci explicaţia dată de un site ştiinţific, livescience.com? Că acea pentagramă reprezintă, de fapt, un parc sub formă de stea comunistă, moştenit de pe timpul URSS-ului! Citez din respectivul articol:

Emma Usmanova, un arheolog cu mulţi ani de experiență, are un răspuns: „Este conturul unui parc executat în formă de stea. Steaua a fost un simbol popular în timpul erei sovietice (Kazahstan-ul a făcut parte din Uniunea Sovietică, înainte de dizolvarea URSS-ului în 1991). Stelele au fost deseori folosite în întreaga Uniune Sovietică pentru a decora faţadele clădirilor, monumentelor și steagurilor.

P.S. Numai că explicaţia aceasta nu ţine. Priviţi, în imaginea de mai jos, cum arată pentagrama din Kazahstan şi cum arată steaua comunistă:

stea 5 colturi pentagrama

E adevărat că o pentagramă este o formă de stea cu 5 colţuri, numai că între pentagrama din Kazahstan şi steaua comunistă există următoarele diferenţe:
* în cazul pentagramei, laturile fiecărui colţ din stea se continuă cu o linie, care ajunge la latura opusă;
* tot în cazul pentagramei din Kazahstan, aceasta este înconjurată de un cerc, rezultând astfel un pentaclu (talisman sub formă de pentagramă, folosit în special în ocultism).

Aşadar, nu e vorba de nicio stea comunistă, ci de un simbol ocult, pentagrama înscrisă în cerc, simbol asociat cu Satana. Acesta e adevărul, şi nu „vrăjelile” susţinute de acel arheolog.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner