O fotografie cu un presupus extraterestru, aflat în deşertul Arizona, a blocat un ditamai forum american! Fotografia originală a dispărut.. s-a scurs o imagine ultrasecretă, ce nu trebuia văzută în public?


În noaptea zilei de 22 februarie 2017, o imagine care prezenta un presupus extraterestru a fost postată pe forumul 4chan. Ea era intitulată “24489 Taken Aprox 24 miles north west of Luke Air Force Base Phoenix Az. Lab H4C”, adică „24489 luată aprox. 35 km nord-vest de Baza Forțelor Aeriene Luke, Phoenix Arizona, Laborator H4C”. În acea dimineață, mai multe servere Cloudflare (care găzduiau forumul 4chan) s-au blocat, ceea ce a determinat ca 4chan să fie offline câteva ore.

4chan este un forum web anglofon și anonim, de tip imageboard, lansat pe 1 octombrie 2003 după modelul site-urilor japoneze 2channel și Futaba Channel. Deși inițial tematica site-ului era orientată doar spre manga și anime, treptat aceasta s-a diversificat.

Mai târziu, în acea zi, de 22 februarie 2017, un utilizator 4chan a scris un subiect pe forumul 4chan, vorbind despre fotografia postată a unui extraterestru, înainte ca site-ul să devină offline.

Între timp, o pagină Pastebin a fost creată cu link-uri relevante și informații despre postarea fotografiei extraterestre. Tot pe 22 februarie, au fost create diferite posturi de 4chan care susțineau că imaginea a fost ştearsă în mod intenţionat de autorităţi, pentru că ar fi fost prima fotografie reală a unei fiinţe din spaţiul cosmic.

Pe 23 februarie 2017, utilizatorul Grizzlepash de pe Reddit spune că postările legate pe acest subiect au fost „cenzurate agresiv” pe 4chan. Pe 24 februarie 2017, site-ul de știri Heavy a publicat un articol despre teoriile conspirației din jurul acestei imagini.

Iată o postare Reddit, publicată la sfârşitul lui februarie 2017 şi care pare să intre mai adânc în subiect:

„În urmă cu câteva zile, o imagine detaliată a unui extraterestru reptilian a fost postată pe 4chan și, după câteva minute, ea a fost ştearsă. Ulterior, după câteva alte minute, întregul site a căzut. Cred că postarea a fost publicată pe” / pol”, mulți oameni afirmând că au fost banaţi. Imaginea a fost făcută undeva în deșertul Arizona.

La început am presupus că era doar un trolling al celor de la 4chan, însă nu a rămas nicio imagine originală, deoarece nimeni nu a reușit să o descarce în întregime, ea părând a fi coruptă. De asemenea, există zeci de ilustrații despre cum arăta imaginea celor care au avut norocul să vadă fotografia originală.

A fost fie o farsă spectaculos fabricată de moderatorii 4chan, fie a fost ceva real, iar unii încearcă să ascundă urmele”.

Cum fotografia originală s-a pierdut, mai mulţi utilizatori au postat mai multe fotografii, pretinzând că respectivele ar fi autentice:

Până la urmă, marea majoritate a utilizatorilor 4chan şi Reddit au decis că fotografia originală ar fi fost cea de mai jos:

Însă, nu toţi au fost de acord. Un utilizator Reddit a declarat: „Nu aceasta este fotografia originală postată. Utilizatorii 4chan care au văzut-o au confirmat asta. Originalul este imposibil de găsit pe net. S-a dus”. Un alt utilizator a adăugat: „Nici eu nu am văzut această imagine. Ştiu că era un reptilian maroniu, în stânga cadrului. Era şi un copac… categoric era o fotografie complet diferită”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock