Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cutremurul din Marea Norvegiei a amplificat deplasarea Polului Nord magnetic… se apropie planeta X?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankPrecum se ştie, în noaptea lui 24/25 mai 2012, a avut loc un cutremur puternic în largul Mării Norvegiei. Cutremurul a avut magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter, epicentrul mişcării telurice fiind localizat la 601 km nord-vest de oraşul Tromso şi aproape la 1000 km distanţă de Murmansk (nord-vestul Rusiei), la o adâncime de 8,8 kilometri.

Totuşi, un raport secret al Academiei Ruse de Ştiinţe arată că acest cutremur a cauzat, de asemenea, o schimbare neaşteptată şi rapidă a Polului Nord magnetic cu aproape 1.000 de km.

Multă lume nu cunoaşte că polul nord magnetic se mişcă mult mai repede decât a fost vreodată în istorie, punând în pericol atât siguranţa sistemului modern de transport, dar şi rutele tradiţionale de migrare a animalelor. Cotidianul britanic The Independent a scris în martie 2011 despre această deplasare incredibilă a polului nord magnetic către Rusia. Polul nord magnetic, care se află demult în gheţurile nordice ale Canadei, se relocă înspre Rusia cu o viteză de 70 km pe an. Viteza de deplasare a crescut cu 1/3 în ultimul deceniu, dând peste cap multe din busole care arată mai degrabă sudul decât nordul. Deja, acest fenomen creează mari probleme în aviaţie. De exemplu, conducerii Aeroportului Internaţional din Tampa i-a luat o lună în anul 2010 pentru a pune la punct un nou sistem de orientare spaţială a avioanelor care aterizează şi decolează.

Oamenii de ştiinţă ruşi cred că rapida schimbare a Polului Nord va creşte destabilizarea meteo a Terrei, putând duce la secete istorice în întreaga lume, în special în SUA, America Centrală şi Brazilia.

De asemenea, oamenii de ştiinţă ruşi din acel raport cred că acest cutremur poate fi atribuit unei planete necunoscute din sistemul nostru solar. Acest lucru vine după ce, recent, un celebru astronom brazilian, pe nume Rodney Gomes, crede că, după Neptun, ar trebui să se afle o planetă ascunsă. Citez din ştirea publicată în urmă cu vreo 2 săptămâni pe acest site (https://www.lovendal.ro/wp52/un-astrofizician-renumit-din-brazilia-crede-ca-a-descoperit-o-planeta-ascunsa-dupa-neptun-in-sfarsit-s-a-descoperit-nibiru/):

Un astrofizician crede că e probabil ca o planetă (încă) nedescoperită se află în marginile întunecate ale sistemului nostru solar, amestecându-se cu orbitele corpurilor cereşti aflate în Centura Kuiper, dincolo de planeta Neptun. Rodney Gomes spune că noua planetă ar putea fi de la de două ori mai mică până la de 4 ori mai mare decât Pământul şi probabil că este o planetă solitară scăpată din alt sistem solar.

Conform unor vechi legende, planeta X este vizibilă doar din sud. Din acest punct de vedere, nu ştiu dacă este doar o coincidenţă că Australia şi Africa de Sud, două ţări din emisfera sudică, şi-au unit eforturile pentru a construi cel mai mare telescop din lume, în valoare de 2 miliarde de dolari (vezi ştirea AICI).


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu