Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un astrofizician renumit din Brazilia crede că a descoperit o planetă ascunsă după Neptun… In sfârşit, s-a descoperit Nibiru!?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankUn astronom de la Observatorul Naţional al Braziliei din Rio de Janiero, pe nume Rodney Gomes (reţineţi acest nume, ar putea rămâne în istorie) crede că a descoperit o planetă solitară ascunsă după Neptun, iar după calculele sale s-ar putea să se potrivească descrierilor anticei planete Nibiru.

Citez de pe msn.com:

„Pământul nostru are un nou tovarăş?”

Un astrofizician crede că e probabil ca o planetă (încă) nedescoperită se află în marginile întunecate ale sistemului nostru solar, amestecându-se cu orbitele corpurilor cereşti aflate în Centura Kuiper, dincolo de planeta Neptun. Rodney Gomes spune că noua planetă ar putea fi de la de două ori mai mică până la de 4 ori mai mare decât Pământul şi probabil că este o planetă solitară scăpată din alt sistem solar.”

O ştire asemănătaore o întâlnim şi pe National Geographic:

„O planetă nedescoperită încă s-ar putea să se afle la marginile sistemului nostru solar, conform unei noi cercetări întreprinse. Prea îndepărtată pentru a fi observată de telescoape, planetă necunoscută îşi face simţită prezenţa prin perturbarea orbitelor obiectelor cereşti din Centura Kuiper, spune Rodney Gomes, astronom la Observatorul Naţional al Braziliei. Obiectele din Centura Kuiper sunt reprezentate de mici corpuri cereşti de gheaţă, inclusiv unele planete pitice care s-ar afla dincolo de orbita lui Neptun. Considerată odată a fi cea de a noua planetă a sistemului nostru solar, Pluto, este unul dintre cele mai mari obiecte din Centura Kuiper, având un diametru de 2.300 de kilometri.”

Din calcule, Gomes a ajuns la concluzia că trebuie să existe o planetă care să influenţeze orbitele celor 92 de obiecte din Centura Kuiper. Această planetă solitară ar putea fi jumătate din mărimea planetei noastre, aflându-se în acest caz la 8 miliarde km distanţă faţă de Soare, sau de patru ori mai mare decât Pământul, în acest caz aflându-se la 225 miliarde de kilometri faţă de Soare (1500 UA). Gomes speculează că această planetă a fost alungată dintr-un alt sistem solar, fiind capturată de Soarele nostru.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu