Dezvăluire WikiLeaks: un aparat de fotografiat a fost teleportat în timp pentru a-l fotografia pe Napoleon I

7.786 vizualizari

Dezvăluirile WikiLeaks au făcut furori în ultima perioadă nu doar în România, ci şi în întreaga lume. Dar ultimul document care a fost obţinut pe căi neoficiale va produce cu adevărat furori în întreaga lume. Este vorba de o copie după un document ultrasecret al Pentagonului adresat Departamentului de Stat al Statelor Unite…în care se spune negru pe alb că oamenii de ştiinţă care lucrează pentru CIA au reuşit călătoria în trecut! Este absolut incredibil!

Să citim puţin din acest din acest document:

„Richard Gaynes, prim-adjunct al Departamentului de Cercetări Ştiinţifice din cadrul CIA (…) vă informează că echipa din coordonarea sa a reuşit obţinerea unor rezultate excepţionale în domeniului transportării temporale a obiectelor şi fiinţelor (…) În data de 14 august 2009 s-a reuşit pentru prima oară mutarea cuantică a unui aparat de fotografiat în zona temporală, pentru a se realiza nişte cadre fotografice (…) Astfel s-a reuşit obţinerea unui cadru fotografic din anul 1803, cu împăratul Franţei de atunci, Napoleon I (…) Rezultatele extraordinare obţinute ne face să fim foarte încrezători în viitor (…)”

Mai pe scurt, pentru a traduce cele spuse mai sus, cercetătorii coordonaţi de CIA au obţinut în laboratoarele secrete ale Agenţiei Spaţiale Americane, prima fotografie veritabilă a lui Napoleon I, împăratul Franţei ce a murit în insula Sf. Elena în anul 1821. Se ştie că aparatul de fotografiat şi fotografia au fost inventate pentru prima oară 5 ani mai târziu, în anul 1826. Dacă documentul Wikileaks este cu adevărat veritabil, atunci, într-adevăr, ne aflăm în faţa unei mari descoperiri: călătoria în timp! Eu aş fi, totuşi, curios să văd cum arăta Napoleon în realitate şi nu să-l cunosc doar din tablouri.