Erupţiile solare din 2011-2012 vor duce omenirea într-un „vortex al morţii”


Profesorul Raymond Wheeler, de la Universitatea din Kansas, a rămas uimit în faţa evidenţei unor date absolut uimitoare. Prima descoperire a legăturii a fost remarcată pentru prima oară în anul 1915 de către omul de ştiinţă rus Alexandr Cizevski, an în care au avut loc puternice furtuni solare, războaie, precum şi moarte. Astfel, s-a născut aşa-zisul „vortex al morţii”.

Cizevski a fost cel care a descoperit, după o cercetare temeinică, faptul că creşterea şi descreşterea activităţii solare, ce interacţionează cu câmpul magnetic al Pământului, este cea responsabilă pentru toate comportamentele şi emoţiile oamenilor. Toţi oamenii sunt afectaţi de petele şi de furtunile solare.

Bazându-se pe studiile cercetătorului rus, profesorul Wheeler a construit în anii 1930 un model prin care a evidenţiat faptul că există o puternică corelaţie între războaiele şi conflictele mondiale şi ciclul de 11 ani al erupţiilor solare. Profesorul american a reuşit să facă o analiză completă pe o perioadă de 2.500 de ani şi a constatat existenţa acestei conexiuni.

Atunci când erupţiile solare ajung la un maximum, odată la 11 ani, umanitatea este plină de războaie, crime nenumărate, revolte şi vărsări de sânge. Ca şi cum un câmp magnetic intens afectează creierul uman şi-l conduce către atitudini criminale.

Vă mai duceţi aminte ce s-a întâmplat în anii 1989-1990, atunci când erupţiile solare au atins un nivel maxim? Revoluţii în ţările est-europene (printre care şi la noi), invazia Kuweitului de către Iraq şi apoi războiul din Iraq. Peste 11 ani, în anul 2001, când iarăşi Soarele a intrat în faza erupţiilor maxime, au urmat evenimentele teroriste de la 11 septembrie, urmate imediat de războiul din Afghanistan.

Anul acesta şi anul viitor, erupţiile solare ajung la un maximum. Ce s-a întâmplat între timp? Se poate observa uşor în jurul nostru: revoltele din Tunisia, Egipt, Yemen şi, recent, războiul din Libia. Odată ce erupţiile solare cresc în intensitate şi Soarele devine din ce în ce mai violent, omenirea va înnebuni şi mai tare şi de aceea trebuie să ne aşteptăm în viitorul apropiat la isterii de masă, violenţe şi psihoze generale.

Acest ciclu solar pe care-l trăim în prezent a început deja şi se calculează că va fi unul dintre cel mai volent din toată istoria omenirii. Din păcate, acest lucru ne va aduce mai multă moarte şi mai multe războaie…

Sursa: Helium

P.S. Site-ul Helium este unul din prestigioasele site-uri ştiinţifice din lume, aşa că trebuie să acordăm destul de mult credit acestui articol. Dacă pe mine nu mă credeţi, credeţi-i măcar pe ei.


Lasă un comentariu