Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

„Fulgerele pozitive” se intensifică ca urmare a razelor cosmice? Există un eveniment cosmic care ne ameninţă Pământul?

  •  
  •  
  •  
  •  

Priviţi pozele de la finalul articolului şi veţi observa o serie de fulgere spectaculoase, care au fost captate peste tot în întreaga lume; ele sunt din ce în ce mai multe în ultima perioadă. Acestea reprezintă, de fapt, aşa-zisele „fulgere pozitive”, care au o extraordinară putere şi intensitate, fiind mult mai distructive şi mai periculoase decât fulgerele obişnuite. Fulgerele pozitive reprezintă, de regulă, 5% din totalul fulgerelor, pot lovi la câţiva zeci de kilometri distanţă faţă de norii unde s-au format şi creează cantităţi uriaşe de unde radio de joasă frecvenţă.

Deşi teoriile clasice presupun că aceste fulgere se formează în norii de deasupra Pământului, totuşi există şi opinii ştiinţifice care spun că razele cosmice sunt responsabile pentru „fulgerele pozitive”.

Citez de pe site-ul Science for People:

„Dar razele cosmice provin din spaţiul cosmic. E posibil ca fulgerul să fie declanşat de evenimente cosmice ce au loc poate la miliarde de ani-lumină depărtare? Omul de ştiinţă rus Alexandru Gurevici de la Institutul Lebedev din Moscova a propus în 1990 o teorie conform căreia razele cosmice ar putea iniţia un fel de reacţie în lanţ de electroni. Atunci când o rază cosmică loveşte un atom în aer, poate lovi un electron care zboară la viteze mari. Acesta, la rândul său, poate lovi alt electron, şi tot aşa, creându-se o analogie cu un joc de biliard.”

Există indicii că fulgerele pozitive au crescut în frecvenţă şi intensitate în ultimii ani. Acest lucru s-ar datora astfel activităţii crescute a razelor cosmice. De ce s-au intensificat oare acestea în ultima perioadă? A explodat o supernovă la distanţă, iar razele sale gamma ne lovesc Pământul? S-a întâmplat un eveniment cosmic în apropierea noastră, de care noi nu suntem conştienţi?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu