Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

NATO a dezvoltat o rază electromagnetică „Golden Eye” ce imobilizează maşinile! Au „furat-o” de la OZN-urile secrete guvernamentale…


golden eyeO rază de energie, în stilul lui „Golden Eye”, dezvoltată de cercetătorii NATO, ar putea fi folosită pentru dezactivarea vehiculelor şi a dispozitivelor electronice, anunţă The Telegraph. Dispozitivul foloseşte un puls intens de energie electromagnetică, ce poate fi direcţionat către un vehicul aflat în mişcare, pentru a interfera cu electronica din bord. Testele conduse de oamenii de ştiinţă NATO în Norvegia au arătat că, folosindu-se acest „Golden Eye”, o maşină ar putea fi efectiv oprită pe şosea, un ajutor de nădejde pentru poliţişti în prinderea infractorilor, dar şi a teroriştilor. Dispozitivul a fost, de asemenea, testat şi în cazul telefoanelor mobile, ce pot fi dezactivate, dacă acestea ar putea fi folosite la declanşarea unei bombe.

Aşadar, aceasta este cea mai avansată armă non-letală din lume, aflându-se, deocamdată, în stadiu de cercetare. Recent, oamenii de ştiinţă americani au dezvăluit o armă neletală, cu raze cu microunde, capabilă de a induce dureri insuportabile şi, de aceea, ea ar putea fi folosită cu succes în combaterea revoltelor suburbane. Oamenii de ştiinţă din Marea Britanie, Norvegia, SUA, Germania şi Franţa, precum şi din alte ţări din NATO lucrează la perfecţionarea de arme non-letale, bazate de unde radio şi microunde.

P.S. Am şi eu de făcut două observaţii referitoare la această ştire:

1) În primul rând, eu cred că această tehnologie a imobilizării electronice a autovehiculului cu ajutorul unei raze este o tehnologie veche de cel puţin 40-50 de ani, dar abia acum a fost făcută publică. A nu se uita că în multe din întâlnirile cu OZN-urile, martorii care se aflau în maşină spuneau că motorul şi orice parte electrică a maşinii se oprea brusc. Probabil, din cauza acestei raze. Cum eu bănui că marea majoritate a OZN-urilor sunt, de fapt, aparate secrete pământene guvernamentale, folosite la tot felul de experimente, de aici rezultă că această tehnologie e una veche şi cunoscută.

2) Oare armele non-letale cu microunde, şi extrem de dureroase, vor fi folosite şi împotriva demonstranţilor anti-guvernamentali? Că dacă e aşa, nimeni n-o să mai aibă curajul să iasă la mitinguri…

 


Lasă un comentariu