Racheta rusească Proton s-a prăbuşit! Ruşii zic că e vorba de o defecţiune tehnică… dar eu cred că ea a fost lovită de o armă cu impuls electromagnetic! Cine sunt vinovaţii: americanii sau extratereştrii?


racheta Proton 4Aţi remarcat ultima ştire despre prăbuşirea unei rachete ruseşti? Citez articolul de pe adevarul.ro:

„O rachetă rusească cu rază lungă de acţiune de tip Proton, care transporta un satelit de ultimă generaţie, s-a prăbuşit după decolare, informează „Russia Today”. Fragmente ale rachetei purtătoare au ars în straturile dense ale atmosferei terestre deasupra Oceanului Pacific. Racheta rusească Proton-M s-a prăbuşit, vineri, în afara teritoriului Kazahstanului, la aproximativ nouă minute după decolarea de la baza spaţială Baikonur. Unul dintre motoarele rachetei care transporta Express-AM4R, satelitul cel mai avansat din punct de vedere tehnologic pe care-l deţine Rusia, s-a defectat la o altitudine de 161 de kilometri. Potrivit Ria Novosti, racheta s-a prăbuşit fie în Munţii Altai, fie în Oceanul Pacific. Până în prezent, nu au fost raportate victime, principalele pagube fiind distrugerea rachetei şi a satelitului transportat.

 
Potrivit Roscosmos (Agenţia Spaţială Federală a Rusiei), combustibilul care alimenta racheta, inclusiv compusul toxic heptil, a ars la înălţine, în atmosferă. „O situaţia anormală a apărut în timpul celei de-a treia etape a operaţiunii, iar satelitul Express-AM4R nu a putut fi plasat pe orbită”, a declarat Irina Zubareva, purtător de cuvânt al directorului Roscosmos, pentru Itar-Tass. Agenţia spaţială rusă a anunţat că a însărcinat o comisie „să analizeze datele telemetrice pentru a descoperi motivele acestei stuaţii”. Toate lansările de la baza spaţială Baikonur din Kazahstan au fost suspendate până ce Agenţia Spaţială Federală a Rusiei va descoperi cauza exactă a prăbuşirii”.

V-aţi uitat cumva la videoclip? Chiar nimeni nu a observat? Pe la 1:27 şi până la 1:28 (timp de 1 secundă) se observă o lumină verde care vine de jos şi se îndreaptă spre racheta Proton…apoi dispare brusc! Imediat după aceasta, din rachetă izbucneşte un fum puternic care se răspândeşte pe tot cerul! Probabil că acesta a fost momentul în care racheta a primit impulsul pentru a se dezintegra 8 minute mai târziu.

Dar ce-ar putea fi? Mie mi se pare a fi un fel de impuls electromagnetic, care a fost trimis în direcţia rachetei. Aceasta este temuta armă electromagnetică? Întrebarea e… cine a folosit-o? Americanii, drept represalii pentru conflictul din Ucraina? Sau o forţă extraterestră?

racheta Proton 1

racheta Proton 2

racheta Proton 3


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO