Iisus Hristos i-a apărut unei femei pentru a o avertiza că dezastre infernale vor veni în America şi în lume în septembrie 2015!


dezastru SUA 2015Iisus Hristos pare să fi avertizat o femeie despre evenimente tragice, de neconceput, care se vor întâmpla în acest an (2015)! Femeia susţine că ar fi avut parte de vise și viziuni despre catastrofe majore care vor veni peste America, inclusiv colaps economic, revolte, foamete, război, dezastre naturale și legea marțială. Ea spune că problemele vor începe cu luna septembrie a acestui an, 2015! Totul se află descris într-un interviu care a fost postat pe YouTube de către realizatorul radio Rick Wiles.

Din descrierea de pe canalul YouTube:

Rick Wiles vă prezintă un interviu în două părți cu Mena Lee, o predicatoare profetică din Charlotte NC, care a avut o serie de vise și viziuni despre un colaps masiv economic, apariţia legii marțiale, dar și mai multe revolte ce vor apărea în septembrie 2015.

Mena Lee s-a născut și a crescut în Chicago, Illinois. După ce mai mulţi ani ea a ignorat chemarea Domnului, în final ea s-a dăruit Acestuia în 2005. În toamna anului 2007, Domnul a chemat-o din „zona ei de confort” și ea s-a mutat în Charlotte, Carolina de Nord, unde în ultimii 7 ani s-a dedicat alinării vieților oamenilor care au nevoie de eliberare, iertare și vindecare. Începând cu 2014, Mena Lee difuzează prin radio Internet mai multe studii biblice.

P.S. Bun… ştiţi părerea mea despre aceşti predicatori, vizionari sau cum s-o mai numi ei. Probabil că marea lor majoritate sunt nişte şarlatani sau dezaxaţi psihici. Pe de altă parte, eu nu sunt omul extremelor, aşa că găsesc şi lucruri interesante chiar şi în aceste ştiri penibile. Eu cred într-o lege nescrisă care spune că atunci când mai mulţi oameni vorbesc despre un anumit eveniment profeţit, acela s-ar putea chiar să aibă loc. E un fel de „minte universală”, formată din minţile mai multor oameni, care este puternică şi este în stare să prevadă un anumit eveniment. Cred că ceva catastrofal s-ar putea întâmpla în septembrie 2015… nu cunosc dimensiunea dezastrului, dar cel mai probabil că acesta va avea loc. Despre acest posibil dezastru am scris foarte recent AICI: 21-28 septembrie 2015 sunt “zile apocaliptice”? Ziua păcii, ziua judecăţii, papa vizitează SUA, “luna sângerie” şi sosirea asteroidului pe Terra! Câte din toate acestea se vor întâmpla?

 


Lasă un comentariu