Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Astrologia a avut întotdeauna dreptate! Cercetătorii au descoperit că Soarele, Luna şi alte planete pot influenţa oamenii

  •  
  •  
  •  
  •  

blankOrganismele vii simt și fenomene electrice, magnetice, gravitaționale mai depărtate. Se știe de pildă că activitatea Soarelui are o periodicitate de 11 ani. Această periodicitate nu s-a schimbat de câteva sute de milioane de ani. La ora actuală se știe că numărul infarctelor cardiace crește odată cu intensificarea exploziilor solare și înmulțirea petelor solare. Dar crește și numărul accidentelor de circulație ori al internărilor în spitalele de psihiatrie. De asemenea, se pot pune în evidență modificări în compoziția sângelui, cum ar fi scăderea numărului de limfocite.

Luna este și ea implicată în comportamentul oamenilor. Decesele din cauză de TBC prezintă o periodicitate lunară, cu un maxim la 7 zile înainte de luna plină; 82% din sângerările postoperatorii au loc între primul și ultimul pătrar, cu un vârf în momentul de lună plină. S-a găsit că numărul de nașteri este mai crescut în perioada de scădere a Lunii decât în cea de creștere, cu un maxim puțin după Luna plină. Chiar numărul delictelor este crescut în perioada de lună plină (ca să nu mai vorbim de somnambulism), chiar dacă cerul e înnorat.

În urmă cu 200 ani, în Anglia, la comiterea unei crime, se admitea ca circumstanță atenuantă faptul că în momentul faptei era lună plină. Tot acolo, cei din azilurile de alienați mintal erau îmbătați în respectiva perioadă, pentru a preveni stările de agitație colectivă.

Un cercetător de la Universitatea Yale (Connecticut, SUA) a avut ideea să facă în trunchiul unui arțar două găuri și să măsoare diferența de potențial electric între aceste două puncte. Efectuând astfel de măsurători timp de 20 de ani, a constatat că arțarul reacționează la petele solare, la mișcările Lunii și chiar ale unor planete.

Un alt cercetător din Illinois, studiind variația consumului de oxigen la alge, cartofi, morcovi, râme, salamandre, găsește o serie de variații ciclice legate de mișcările corpurilor cerești. De pildă cartoful, după cercetările sale, „simte” când apare Luna la orizont, când e la zenit sau când apune.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal