Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Google Earth dezvăluie ceva şocant în Antarctica: un OZN uriaş căzut în gheţuri, spre care sunt îndreptate 4 tancuri mari! Eroare fotografică sau ce naiba…!?


4 tancuri in AntarcticaSite-ul The Express.co.uk scria în luna septembrie 2015 cum un utilizator din Rusia, pe nume Valentin Degterev, a descoperit pe Google Earth un OPN (Obiect Pământean Necunoscut) – diferit faţă de OZN (Obiect Zburător Necunoscut) – acesta fiind ascuns în gheţurile din Antarctica. Obiectul avea forma unui peşte, cu lungimea de aproximativ 70 de metri şi a fost fotografiat de Google Earth din sateliţi.

Dar, mai mulţi cercetători ai fenomenului misterios, au găsit în acelaşi loc, în perioada aprilie-decembrie 2011, după observarea a mai multor imagini din sateliţi, patru tancuri uriaşe în mijlocul gheţurilor Antarcticii! Ce caută ele acolo? Canalul YouTube care a postat aceste patru tancuri se numeşte „Third Phase of Moon” (acest canal a fost sursa altor articole de pe acest site, ca de exemplu articolul acesta – Un gigantic OZN se poate observa într-o fotografie de pe Staţia Spaţială Internaţională! Să fie celebrul satelit “Black Knight”, vechi de 13.000 de ani!?).

Aşadar, avem locul de aterizare al unui obiect necunoscut uriaş, iar în apropierea sa, îndreptate înspre el, avem 4 tancuri gigantice! Un scenariu posibil ar fi acesta: un OZN s-a prăbuşit în Antarctica cu cel puţin 3-4 ani în urmă, iar apoi militarii au adus nişte tancuri pentru a-l înfrunta.

Nu toţi însă sunt de acord cu această teorie: tancurile sunt prea uriaşe (20 de metri lungime) pentru a fi de origine umană, aşa că tot ce ne prezintă Google Earth ar fi doar… nişte erori de fotografie! Pe de altă parte, Antarctica e locul ideal pentru a ascunde orice operaţiune militară… însă se pare că Google Earth a deconspirat totul!

Obiect Pamantean Neidentificat in Antarctica
Obiect Pamantean Neidentificat in Antarctica

4 tancuri in Antarctica 2

4 tancuri in Antarctica 3


Lasă un comentariu