Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În toată lumea au avut loc ploi ciudate cu sânge, carne, substanţe gelatinoase şi altele…

936

blankDin cer cad nu doar picături de apă, fulgi de zăpadă sau bucăţi de gheaţă. Pe 3 martie 1876 în statul Kentucky, conform mărturiei mai multor profesori, în vecinătatea şcolii lor au căzut din cer, pe o suprafaţă impresionabilă, bucăţi de carne sângerânde. A trebuit să fie aduşi muncitori care să le ridice, pentru că prin putrezire acestea răspândeau un miros greţos.

A existat o epocă când ploile de sânge erau foarte dese. S-au semnalat în Paris, Grenada, Bristol, iar unii dintre locuitori credeau că era vorba de o pedeapsă divină provocată de decăderea morală a umanităţii. Cine ştie… se spune că nimic nu este întâmplător.

Ploi de substanţe vâscoase, roşii sau de altă culoare, au avut loc în 1886, 1796, 1911 şi 1944. Există chiar o relatare a Asociaţiei Britanice pentru Dezvoltarea Ştiinţelor care descrie cu lux de amănunte fenomenul petrecut în 1683, vorbind despre o substanţă gelatinoasă căzută din cer. Acelaşi fenomen a fost înregistrat în Siena în mai 1652, în Heidelberg în 1811 şi în Koblenz în 8 octombrie 1884.

Pe data de 31 ianuarie 1832, în Norvegia a căzut o ploaie foarte densă de “hârtie de ambalaj arsă”. Revista “Monthly Weather” în numărul din februarie 1901, relatează căderea unei cantităţi considerabile de praf întunecat de origine vegetală în Paw-Paw (Michigan, SUA).

Pe data de 30 iulie 1830, după o furtună violentă, la Londra a căzut o ploaie deasă de broaşte ţestoase, iar ziarul “Times” din 4 iulie 1883 vorbeşte despre o altă ploaie de broaşte care a urmat unei furtuni.

Orgoni Crystal