NASA ar fi descoperit pe Marte, într-o peşteră, două tăbliţe care ar conţine un mesaj de la Dumnezeu! Încă o ironizare a creştinismului…


NASA 10 comenzi tabliteŞtirea e mai veche (1 iulie 2013), dar totuşi…

NASA a anunţat că robotul său Curiosity de pe Marte a găsit un mesaj de la Dumnezeu, scris pe 2 tăbliţe aflate într-o peșteră de pe Marte. Potrivit unui comunicat oficial de presă, două lespezi gigantice de piatră, de dimensiunea unor elefanți mici, au fost descoperite în interiorul unei peşteri din Aeolis Mons, un mare munte marţian.

Pe o tăbliţă se află textul celor 10 Porunci din Biblie, precum şi un citat din Ioan 3:16, scris în 12 de limbi – inclusiv în engleză, spaniolă, chineză, bască și ebraică. Pe altă tăbliţă se află un simplu mesaj în limba engleză în care stă scris: „Eu sunt real.”

Potrivit oamenilor de știință care au studiat descoperirea, aceste rezultate stabilesc în mod definitiv creștinismul drept singura religie adevărată. „Acest lucru este uimitor”, a spus Syms Covington, un cercetător australian al Programului de explorare NASA pentru Marte. „Ne-am dus în peșteră pentru a căuta apă, și, în schimb, am găsit o dovadă a existenței lui Dumnezeu. Pentru că cum altfel au ajuns aceste tăbliţe acolo? Atât vă pot spune: în momentul de faţă, nu mai există niciun singur ateist în NASA.”

Aceste tăbliţe, care sunt semnate ca „Cu pace şi dragoste: Iehova” reprezintă cea mai importantă descoperire până în prezent, și este, probabil, cel mai important eveniment științific din istorie.

P.S. Ştirea a fost preluată de pe site-ul The Daily Currant. Evident, e o ironizare a creştinismului. Şi asta pentru că la secţiunea „Despre site”, stau scrise următoarele: „Întrebare: Poveştile de aici sunt reale? Răspuns: Nu, poveştile noastre sunt pur ficţionale. Totuşi, ele au rolul de a satiriza evenimentele din lumea reală”.

 


Lasă un comentariu