EXCLUSIV! Secretul întunecat al Bisericii Catolice: în inima Vaticanului se află o clădire ce seamănă cu o reptilă! Există vreo legătură cu extratereştrii reptilieni?

 • 759
 •  
 •  
 •  
  759
  Shares

Nu de puţine ori, Vaticanul (sediul Bisericii Catolice) a fost acuzat că ascunde în monumentele sale o serie de simboluri oculte care nu au nimic de-a face cu creştinismul. În această categorie se înscrie şi Sala Paul al VI-lea, o clădire aflată în oraşul Vatican.

Aşa cum ne spune şi Wikipedia, Sala Paul al VI-lea, cu o capacitate de 6.300 de persoane, a fost construită în anul 1971, fiind proiectată de arhitectul italian Pier Luigi Nervi.

Şi acum să analizăm puţin interiorul clădirii şi să ne crucim…

În primul rând, observaţi de sus forma clădirii: ea se aseamănă cu cea a unui şarpe! Observați forma generală: spatele larg, o faţă îngustă şi rotunjită, ochii în mijloc, nările în față și vârful curbat.

După cum aţi putut deja să vedeți în imaginea de mai sus, există două ferestre din fiecare parte a clădirii care seamănă cu ochii unei reptile. Ferestrele sunt făcute din vitralii și stau la jumătatea lungimii clădirii, pe fiecare parte.

blank

În centrul formei de ochi, puteţi vedea o fantă care seamănă cu un ochi de reptilă. Dacă nu sunteți încă convins(ă), uitaţi-vă la imaginea de mai jos:

blank

Dintr-o dată începem să vedem lucrurile care iau formă: doi ochi reptilieni, care privesc la voi când observaţi scena. Priviţi dacă nu înseamnă totul cu un şarpe:

blank

În mijlocul scenei se află o statuie a lui Hristos, care se ridică dintr-o apocalipsă atomică. Statuia a fost realizată de Pericle Fazzini și a fost adusă aici în 1977. Priviţi ceva în imaginile de mai jos. Observați ceva la capul lui Iisus?

blank

Din faţă nu se observă prea bine, dar dacă privim din lateral…

blank

… devine şocant să descoperim că, de fapt, Iisus seamănă cu un personaj reptilian care îşi ridică braţele în sus!

Dar de ce? Care este scopul pentru care în inima Vaticanului se află acest simbolism care aduce aminte de şerpi / reptilieni? Şarpele este amintit chiar în Geneză ca fiind simbolul Satanei. Cât despre reptilieni, aceştia sunt amintiţi încă din vechime, dar au fost adesea ignoraţi. Iar azi când aducem aminte de reptilieni, de multe ori suntem luaţi în râs…

Pur şi simplu, Elita Mondială vrea să ni se spună că suntem conduşi din umbră de entităţi interdimensionale („reptilieni” dacă vreţi să-i spunem), iar aceştia sunt prezenţi în multe instituţii mondiale, cum este şi Biserica Catolică.


 • 759
 •  
 •  
 •  
  759
  Shares
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner