Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cu o placă Ouija se deschid portaluri către alte dimensiuni, putând pătrunde entităţi demonice – spune un expert în paranormal

 • 66
 •  
 •  
 •  
  66
  Shares

Plăcile Ouija au fost create în anii 1890 și au fost numite „plăci vrăjitorești” de către experții în paranormal. De atunci, ele au creat o mulțime de controverse, cei care au participat la o sesiune cu plăci Ouija reclamând că au avut parte ulterior de experiențe groaznice.

Barri Ghai este un renumit expert în paranormal şi „vânător de fantome” („ghosts buster”). Într-un interviu exclusiv acordat cotidianului britanic Daily Star Online, el a spus următoarele:

– Acum mulți ani, când eram tânăr, am participat la o placă Ouija, considerând că era doar un joc. Și a fost cea mai groaznică experiență din viața mea.

– Am comunicat cu un spirit care m-a urmărit până la casa mea din Londra, bântuindu-mi proprietatea timp de mai mulți ani. Nu era vorba doar de spiritul copilului, ci de o entitate demonică.

Întâlnirea groaznică cu acest spirit l-a făcut pe Barri să nu mai atingă niciodată de o placă Ouija.

– Am urât plăcile Ouija. Eu nu le folosesc, am făcut-o în trecut și am avut cea mai terifiantă experiență.

– În primul rând, cred că ele sunt periculoase, deschizând portaluri către o altă dimensiune. Ele permit nu doar trecerea spiritelor inofensive şi ale celor dragi cu care doriți să comunicați, ci şi a altor spirite inumane. Vorbim despre entități dintr-o altă dimensiune, adesea demonice în natura lor.

O placă Ouija este o placă plană marcată cu literele alfabetului, numerele 0-9, cuvintele „DA”, „NU”, „salut” (ocazional) și „la revedere”, împreună cu diverse simboluri și elemente grafice. Această placă folosește o planșetă sau un indicator mobil pentru a indica mesajul unui presupus spirit pe placă în timpul unei ședințe de spiritism. Participanții pun degetele pe planșetă și aceasta este mișcată deasupra plăcii pentru a se crea cuvinte ca și cum ar fi un mesaj din partea unui spirit.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk


 • 66
 •  
 •  
 •  
  66
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu