Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O ciudată linie neagră şi subţire se mişcă uşor pe suuprafaţa Lunii! Chemtrails? Nu! Nori? Nu! Hologramă BlueBeam? Posibil…

197

linie pe Luna 1Pe YouTube am mai găsit un videoclip extrem de ciudat, care a fost filmat în septembrie 2013, dar a fost publicat abia în ianuarie 2014. În esenţă, utilizatorul ne prezintă Luna (sau mai bine zis semiluna) în timpul nopţii. OK… până acum nimic nu e ciudat. Dar, bizareria începe atunci când, dacă ne uităm bine pe suprafaţa filmată a Lunii, observăm o linie fină, care se întinde dintr-o parte la cealaltă a semilunii, de parcă astrul nostru selenar ar fi fost “tăiat”.

Interesant e că, la începutul filmării, linia subţire se poate observa în partea de sus a Lunii (vezi prima imagine de la finalul articolului). Apoi, puţin mai târziu, linia se deplasează în partea de jos a Lunii! (vezi cea de-a doua imagine de la finalul articolului). Ca şi cum ar migra! Mai menţionez că linia de pe Lună nu pare a fi dreaptă, ci oblică.

Aşadar, ce-ar putea fi? Prima idee discutată ar fi aceea că ar putea reprezenta urmele de chemtrails din atmosfera Pământului şi care se văd pe fundalul Lunii luminoase. Această alternativă însă nu prea merge, din moment ce deplasarea liniei ciudate este mult prea uniformă. Deci, nu cred că ar fi chemtrails. Altceva? Nori îndepărtaţi? Hmmm… din acelaşi motiv, nu!

Unii zic că ar putea fi vorba de proiectul Blue Beam, prin intermediul căruia se proiectează holograme pe cer, în scopuri experimentale ştiute de structurile oculte din această lume. N-ar fi exclus!

linie pe Luna 3

linie pe Luna 2

Orgoni Crystal