Din Rusia avem o înregistrare video a celebrului satelit extraterestru „Black Knight”, despre care se crede că supraveghează Pământul de 13.000 de ani!


black knight ISS copertaO filmare incredibilă, ce pare să arate un obiect misterios ce apare în apropierea Staţiei Spaţiale Internaţionale, a fost făcută public în Rusia, undeva în luna februarie 2016.

Videoclipul arată o navă spaţială sau un „rest spaţial” care a orbitat staţia în luna ianuarie 2016. Filmarea, care se pretinde că ar proveni de la una din camerele video ale Staţiei Spaţiale Internaţionale, se spune că a fost luată în timp ce satelitul aştepta aprovizionarea cu provizii.

Mulţi pretind că obiectul misterios este un OZN, dar scepticii se îndoiesc de autenticitatea filmării şi de explicaţiile oferite acestui obiect. Unii spun că toate camerele video de pe Staţia Spaţială Internaţională au o calitate mai bună decât cea prezentată în videoclip.

Desigur, specialiştii în ufologie spun că ar putea fi vorba de celebrul OZN „Black Knight”. Despre satelitul misterios “Black Knight” am scris de mai multe ori pe site, dar cel mai cuprinzător articol despre el îl puteţi AICI: E adevărat că misteriosul satelit “Black Knight” supraveghează Pământul de 13.000 de ani? Este el acelaşi cu “nava spaţială Pakal” a mayaşilor? De pe el a recepţionat Tesla în 1899 celebrele semnale radio spaţiale?

În anul 1953, cu 4 ani înainte ca URSS să lanseze Sputnik I, primul satelit lansat de om, “Black Knight” a fost observat de către Dr.Lincoln La Paz, de la Universitatea din New Mexico. Cum diverse rapoarte circulau în jurul lumii, Departamentul de Stat al SUA l-a însărcinat pe Clyde W.Tombaugh (descoperitorul planetei Pluto în 1930) să încerce desluşirea misterului. Dar Pentagonul n-a dat publicităţii niciodată rezultatele Dr. Tombaugh (…) În 1973, scriitorul scoțian Duncan Lunan a analizat mesajele ciudate de pe Black Knight primite de cercetătorii radio norvegieni, creând astfel o hartă stelară centrată pe steaua Epsilon Bootis, aşa cum era ea văzută de pe Pământ acum 13.000 de ani. Aşadar, Black Knight ar fi putut fi o “carte de vizită extraterestră”. Deci, se crede că “Black Knight” ar putea avea o vechime de 13.000 de ani. Au fost publicate mai multe fotografii ale acestui satelit misterios; unii zic că ar semăna foarte mult cu nava spaţială Pakal, o navă mayaşă, despre care a scris celebrul autor Erich von Daniken. Alţii cred că semnalele radio misterioase recepţionate din spaţiul atmosferic de către Tesla în 1899 ar putea proveni tot de pe Black Knight. Şi, despre acelaşi satelit se mai crede că ar avea o origine arcturiană…

black knight ISS

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock