Un videoclip ultrasecret şi şocant ne arată interogarea unui extraterestru gri într-o cameră din celebra „Zonă 51”! Dacă nu e un fals, e absolut uluitor!


extraterestru interogat Zona 51Când ne-am gandit că le-am văzut pe toate, atunci când vine vorba de extratereștri gri și Zona 51, am dat peste acest material video incredibil din Zona 51, care ar fi fost adus la cunoştinţa publicului de către un bărbat care se numește „Viktor”. Imaginile video durează un total de 2 minute și 55 de secunde și ne prezintă o ființă extraterestră interogată de către guvern. La finalul articolului, puteţi observa filmuleţul YouTube cu această înregistrare, ce este analizată de mai mulţi specialişti în domeniu.

Imaginile au fost aduse la cunoştinţa publicului pentru prima dată într-o emisiune radio din 13 martie 1997, când ufologul Sean David Morton a fost intervievat. Potrivit lui Morton, interogarea extraterestrului se crede că a avut loc în 1966.

Potrivit autorului videoclipului Whitley Strieber: „Sunt lucruri frapante în legătură cu aceste imagini. Câteva dintre caracteristicile comune susţinute de martori sunt prezentate aici. Dacă această înregistrare nu este una autentică, atunci ea trebuie să fi fost făcută de către persoane cu multe cunoștințe foarte speciale.”

După ce a urmărit interogatoriul extraterestrului misterios din Zona 51, ufologul Morton a oferit o descriere detaliată cu propriile sale cuvinte:

* Filmul a fost realizat prin sticlă. Nu există vreun sunet care să însoțească imaginile.

* Interviul a avut loc într-o cameră întunecată, luminată cu o strălucire verzuie stranie, în care putem distinge siluetele a doi oameni, unul îmbrăcat îmbrăcat în uniformă militară, iar celălalt îmbrăcat în haine civile. Ei au stat cu spatele la cameră.

* Masa lungă unde avea loc interviul era presărată cu fire și microfoane. Erau şi nişte aparate medicale care păreau că monitorizează o inimă foarte bolnavă.

* Creatura din capătul mesei era cu ochii negri, cu pielea bej-roz, dar restul capului părea vânăt și zdrobit, de parcă ar fi suferit contuzii grave pe tot craniul.

Potrivit expertului OZN Robert Dean, videoclipul este „puternic” și „real”. Ufologul german Michael Hessemann afirmă că acest videoclip se potriveşte cu un raport al Forțelor Aeriene din Africa de Sud, care a doborât o farfurie zburătoare în deșertul Kalahari, în 1989. Potrivit cercetătorului german, una dintre cele două ființe extraterestre a supraviețuit accidentului și a fost trimisă în Zona 51 pentru interogatoriu.

La sfârșitul filmuleţului, extraterestrul pare să aibă spasme, din gura ființei extraterestre ieşind un fel de spumă…

 


Lasă un comentariu