Un secret incredibil păstrat în Tibet: un oraş pierdut al giganţilor în care se găseşte o navă spaţială misterioasă


În anul 1959, un american pe nume Gray Barker a publicat o carte bizară intitulată „Vizita mea pe Venus”; fragmente din această carte au fost publicate anterior în diferite reviste de specialitate, în domeniul paranormalului, extratereştrilor şi OZN-urilor, cum ar fi „Flying Saucer Review”.

În capitolul de deschidere a cărţii, „Casa zeilor”, se vorbeşte despre vizita unui călător în Tibet, mai precis în Înălţimile Chang Tang, acolo unde călugării tibetani au descoperit un oraș imens și extrem de vechi. Pe jumătate înghețat într-un ghețar, se spune că acest oraș a găzduit odată o rasă de giganți. Într-o curte spațioasă a oraşului străvechi, se afla o imensă structură metalică, care semăna cu un vehicul.

Călugării s-au apropiat cu precauție de vehicul, care avea o înălțime cuprinsă între 15 și 18 metri, și care prezenta o scară care ducea înăuntru. Odată intraţi acolo, ei au atins ceva care a provocat nava să scoată un zgomot și să emită o lumină albăstruie. Spre surprinderea lor, ei au fost abordați de creaturi mari, asemănătoare oamenilor, care comunicau telepatic: „Nu vă temeți, pentru că suntem conștienți de venirea voastră în ultimii o sută de ani. Am făcut provizii pentru ca cei care sunt destul de entuziasmați să intre în această navă să poate să cunoască trecutul”.

Humanoizii le-au arătat călugărilor poze din civilizația trecută: clădiri uriașe care stăteau lângă ocean, cu vehicule zburătoare care stăteau deasupra lor. Apoi, ei au văzut o explozie enormă care a distrus clădirile și a provocat un tsunami să se ridice deasupra ruinelor. Humanoizii le-au povestit călugărilor despre o „Frăție Albă”, compusă din entități încarnate care asigurau viața.

Călugării au fost invitaţi să facă un tur al navei spațiale. Sistemul său de propulsie folosea o formă de magnetism care respingea magnetismul Pământului. Forța de respingere putea fi reglată, pentru a permite navei să se ridice sau să coboare. Nava era, de asemenea, capabilă să colecteze „electricitate spațială” – o formă de energie cosmică magnetică.

Creaturile i-au invitat pe călugări în „Sala Cunoaşterii”, unde se putea observa creația Pământului, împreună cu civilizațiile puternice ale Lemuriei, Atlantidei și Poseidoniei. Umanoizii i-au avertizat pe călugări: „Noi păzim Pământul, căci, dacă nebunia omului ar fi lăsată liberă, lucruri groaznice s-ar întâmpla oamenilor”.


Lasă un comentariu