Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Chinezii au descoperit pe Lună nişte chipuri ciudate ce seamănă cu nişte dragoni-reptilieni, dar şi cu celebrele statui uriaşe de pe Insula Paştelui!


chipuri ciudate Luna 1Binecunoscutul blogger din domeniul OZN-urilor şi extratereştrilor, Scott C.Waring, a mai făcut o descoperire incredibilă pe blogul său, UFO Sightings Daily. Astfel, el a descoperit în arhiva fotografică chineză asupra Lunii nişte feţe care seamănă cu nişte…reptilieni sau dragoni, dar şi cu celebrele statui cu chipuri uriaşe de pe Insula Paştelui! Citez din articolul lui Scott:

„Mă uitam pe harta lunară chineză şi am descoperit noi chipuri care se pot observa foarte bine. Atunci când observi chipuri, clădirile se află întotdeauna în zonă şi, da, există o mulţime de structuri rectangulare în apropiere. Această hartă este una unică, pe care NASA nu a fost capabilă să o editeze, astfel încât se pot observa o mulţime de anomalii, înainte ca China să reuşească editarea hărţii”.

Data descoperirii: 7 iulie 2014
Locaţia descoperirii: -166.77761 , -76.83666
Harta chineză: http://159.226.88.30:8080/CE2release/cesMain.jsp

Notă: Chipurile ciudate au fost scoase în evidenţă de Scott cu ajutorul culorilor, pentru a fi observate mai uşor, nu apar aşa în mod natural! Orice ar fi, e extrem de bizar. Ştiu, pesimiştii o să spună: „Pareidolie!” Dar, ele arată încă o dată că omul nu cunoaşte mai nimic despre adevărata istorie a civilizaţiilor de pe Pământ şi din sistemul nostru solar…

chipuri ciudate Luna 2

 


Lasă un comentariu