Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

De ce sunt atât de importante tunelurile care duc către civilizaţia magică a Shambalei din interiorul Pământului?


tunel misteriosÎntr-un articol recent publicat pe 1 mai 2014 (Sub marile piramide ale lumii se găsesc tuneluri artificiale! Ele se unesc cu tunelurile civilizaţiei subpământene avansate din Sahambala! Una din intrările din Shambala se află la noi, în munţii Carpaţi!), vorbeam despre prezenţa unor tuneluri artificiale care duc către Shambala, locul unde s-ar afla o civilizaţie extrem de avansată. Dar, de ce sunt atât de importante aceste tuneluri către Shambala?

Aceste guri de canale esoterice şi canalele însele au o vechime atât de mare, încât ştiinţa ezoterică se frământă în zadar spre a o calcula, iar rezistenţa lor generală (mecanică, termică, sonică, radioactivă) este superioară rezistenţei solului însuşi, acest lucru constituind explicaţia „longevităţii” acestor „veşnic” practicabile sisteme esoterice. Aşa cum spuneam şi în articolul mai sus menţionat, orice obiect sau fiinţă care pătrund, fie şi parţial, prin aceste guri de canale ezoterice, îşi pierd până la intrarea în Shambala orice greutate (masă) şi culoare. Atracţia Pământului nu se mai exercită asupra lor după binecunoscutele principii newtoniene.

Creierul şi conştiinţa aferentă mentalului pot imprima acţiuni ale deplasării corporale incluzând viteza de înaintare, corectarea directă, micşorarea acestei viteze, oprirea, pornirea. Pe scurt, manevre mult asemănătoare celor pe care un conducător de automobil (cu pupitru electronic) le execută spre a crea o optimă deplasare a vehiculului său.

Trebuie notat că cel care nu este pregătit psiho-somatic şi „subtil” pentru o astfel de navigaţie (căci altfel nu se poate numi acest mod de deplasare) poate avea oarecari probleme, întrucât în aceste canale esoterice acţionează legea unei anumite imponderabilităţi, la fel precum acţionează, în navele de antrenament şi în navele propriu-zise ale cosmonauţilor. Doar că, în aceste canale, puterea mentală poate propulsa corpul fizic asemenea unui motor, un vehicul, ceea ce, în navetele cosmice nu se poate întâmpla.

Importanţa lumii Shambala este atât de mare, încât ea nu se poate explica, dar trebuie reţinut amănuntul că în acea lume sunt create condiţiile nemuririi corporale, dar nu obligatoriu, şi a celei psihice…


Lasă un comentariu