Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un bărbat ce suferă de sindromul „Baba Cloanţa” surprinde în timpul somnului o entitate necunoscută întunecată… Terifiant!

  •  
  •  
  •  
  •  

barbat entitate sindromul Baba CloantaPe YouTube a apărut un videoclip şocant în care se poate observa o „entitate necunoscută”, surprinsă în timpul somnului unui bărbat, mai exact, în timpul „paraliziei din somn”, o afecţiune cunoscută sub numele de „sindromul Baba Cloanţa”. Despre această afecţiune, am vorbit pe larg în acest articol: „Sindromul Baba Cloanţa” sau cum te atacă demonii atunci când încă nu te-ai trezit din somn.

Dr. Max Hirshkowitz, directorul Centrului de Boli Hipnotice din cadrul Centrului Medical pentru Veterani din Houston (SUA), consideră că „sindromul Baba Cloanţa” apare atunci când creierul se află într-o stare tranzitorie între somnul adânc (cu vise, cunoscut ca şi somnul REM) şi starea de veghe. În timpul stării de somn REM, creierul opreşte o mare parte din masa musculară, aşa că temporar suntem paralizaţi. „Uneori, creierul nu întrerupe complet această paralizie, atunci când ne trezim”, a declarat Dr. Max Hirshkowitz. Potrivit cercetărilor sale, efectul de paralizie temporară atunci când ne trezim, nu poate dura decât doar câteva secunde sau maxim 1 minut.

Utilizatorul YouTube Mike Pike, în timpul unui episod de „paralizie a somnului”, a observat ceea ce părea a fi o figură fantomatică deasupra patului său. Descriindu-şi experienţa ca fiind cea mai teribilă din viaţa sa, Pike a decis să-şi pună o cameră video pentru a observa ce se întâmplă în timpul somnului. Iată ce scrie el pe filmuleţ:

„Am avut un sindrom de paralizie a somnului pentru prima oară, acum câteva nopţi. În timpul acestui episod, am observat o figură întunecată la capătul patului meu. A fost terifiant. Eram sigur că a fost doar o halucinaţie, dar, după ce am făcut câteva cercetări, am observat că mai mulţi oameni au întâlnit aceeaşi figură întunecată. În noaptea următoare, am simţit o prezenţă întunecată în camera mea, dar nu am văzut nimic de data aceasta. Aşa că, în noaptea următoare, din curiozitate, am decis să las lumina aprinsă şi să pornesc camera video pentru a înregistra. Ceea ce am descoperit m-a speriat enorm, dar m-a făcut să mă gândesc că ceea ce am văzut a fost ceva real”.

Într-adevăr, după ce ne uităm la înregistrare, observăm că bărbatul a captat ceva neobişnuit pe camera video. În jurul secundei 30, se poate observa o formă întunecată, destul de vagă, care se ridică dinspre pat spre tavan, apărând de nicăieri. Ce naiba o fi!? Într-un articol din august 2012 (Dacă v-aţi filma noaptea în timpul somnului şi v-aţi vedea apoi levitând sau cum vă atacă un demon?), vă sfătuiam să vă filmaţi în timpul somnului, pentru că nici nu ştiţi de ce surprize aţi avea parte…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu