Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un presupus călător în timp din anul 2172 ne dezvăluie cum a fost inventată maşina timpului în zilele noastre, de către guvernele SUA şi Canadei


Un presupus călător în timp a dezvăluit cum a ajuns în trecut (în epoca noastră) din anul 2172. Omul susține că a fost trimis înapoi în timp pentru a aduna informații despre anii 2003-2027, consideraţi a fi o „perioadă întunecată” în viitor.

El spune că această călătorie în timp a fost inventată de SUA și Canada începnd cu anul 1962, după ce guvernele lor au colaborat în acest domeniu.

„Ei au lucrat la această tehnologie de aproape 40 de ani și, în cele din urmă, în 2003, au avut un progres. Ei au creat câmpuri temporare de deplasare, care pot fi folosite pentru a călători în spațiu și timp. În 2014, ei au proiectat o modalitate de a pune aceste câmpuri de deplasare în obiecte cu carcase magnetice speciale”.

Invenția mașinii timpului a devenit cunoscută abia în 2028, după ce un experiment s-a încheiat prost. În timpul unui experiment, rezervorul de gaz propan a explodat și a ucis zeci de oameni de știință.

Aşa-zisul călător în timp a dezvăluit că a doua jumătate a anilor 2020 este „o epocă de tip Big Brother”. El susține că guvernul american va fi depășit de situaţie în 2029.

Când a fost întrebat despre impactul asupra schimbărilor climatice, el a răspuns: „S-a dezvoltat o mașină care a umple stratul de ozon, stopând efectiv încălzirea globală. De asemenea, am învățat să controlăm clima și ploile, precum și să pregătim terenul pentru agricultură. Deşerturile din Sahara și Mojave sunt două dintre cele mai prolifice comunități agricole din anul 2179”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk


Lasă un comentariu