Un oraş antic subteran, incredibil de mare, a fost descoperit în Turcia! Peste 20.000 de oameni pot încăpea în el! A fost el construit de Nephilim pentru a supravieţui unui război atomic sau pentru a se ascunde de „Potopul lui Noe”?

  •  
  •  
  •  
  •  

oras subteran Turcia 1Un oraş antic subteran, masiv şi uluitor, a fost descoperit în anii ’60 Turcia, sub o casă care a fost în curs de renovare în Turcia. Oraşul subteran Derinkuyu este unul situat pe mai multe nivele în districtul Derinkuyu din provincia Nevșehir (Turcia). Având o adâncime de 13 etaje, până la aproximativ 85 de metri, oraşul este suficient de mare pentru a adăposti peste 20.000 de bărbați, femei și copii. Aceasta ar fi o minune tehnologică dacă ar fi realizat în ziua de astăzi! Atunci, cum de naiba au făcut-o locuitorii străvechi ai Turciei în antichitate!?

Acesta reprezintă cel mai mare oraş subteran excavat în Turcia și face parte dintr-o rețea de mai multe complexe subterane găsite în Cappadocia. El are, de asemenea, încăperi individuale, magazine, camere comunale, morminte, adăposturi pentru animale, precum și căi de evacuare. Există chiar și o școală, completată cu o cameră de studiu.

Se pune întrebarea: De ce oamenii din antichitate doreau să trăiască sub pământ? A fost acest oraş subteran folosit drept buncăr gigant pentru a proteja locuitorii săi de un război nuclear sau de un alt tip de dezastru natural sau artificial? A fost el construit de celebrii Nephilim (giganţi din Biblie) pentru a supravieţui sfârşitului lumii? Căci, iată ce spune în Biblie:

„15. Şi împăraţii pământului şi domnii şi căpeteniile oştilor şi bogaţii şi cei puternici şi toţi robii şi toţi slobozii s-au ascuns în peşteri şi în stâncile munţilor,
16. Strigând munţilor şi stâncilor: Cădeţi peste noi şi ne ascundeţi pe noi de faţa Celui ce şade pe tron şi de mânia Mielului;
17. Că a venit ziua cea mare a mâniei lor, şi cine are putere ca să stea pe loc?” (Apocalipsa 6:15-17).

„10. Intraţi în crăpăturile stâncilor şi ascundeţi-vă în pulbere, din pricina fricii de Dumnezeu, de strălucirea slavei Lui.
11. Ochii celui mândru vor fi smeriţi, mândria celor de rând va fi pogorâtă şi numai Domnul în ziua aceea va fi ridicat în slăvi (…)
19. Iar oamenii vor intra în scorburile stâncilor, în prăpăstiile şi în crăpăturile pământului, de frica Domnului şi de strălucirea slavei Lui, când va veni El ca să lovească pământul” (Isaia 10-11; 19).

 

oras subteran Turcia 2

oras subteran Turcia 3


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner