Un gigantic avanpost a fost observat pe Lună! A fost el construit de extratereştri sau de către americani / ruşi?


Dacă într-adevăr omul a ajuns pe Lună, atunci e foarte posibil ca satelitul nostru natural să fi fost colonizat în secret, acolo construindu-se mai multe baze militare. Şi spun asta pentru că, odată cu publicarea pe Internet a Lunii cartografiate, mai mulţi cercetători şi pasionaţi de mistere au observat nişte artefacte absolut ciudate, care te fac să crezi că sunt de artificiale, şi nu naturale. Acum, întrebarea care se pune e următoarea: artefactele respective au fost realizate în secret de americani / ruşi sau sunt de natură extraterestră?

Ultima descoperire aparţine celor de pe canalul de YouTube „Behind the Scenes”, care au publicat pe 20 decembrie 2021 un videoclip intitulat „Secret Outpost discovered on the Moon”, adică „Un avanpost secret descoperit pe Lună”. Citez din descrierea videoclipului:

„O mare bază secretă a fost descoperită la 40 km distanță de craterul Deseiligny de pe Lună. Baza are o dimensiune de aproximativ 235 de metri x 185 de metri. Baza este formată din diverse componente pătrate și dreptunghiulare (hangare sau clădiri) și este clar o construcţie artificial. Cine a construit această stație uriașă – extratereștrii? Este mai probabil ca marile puteri de pe Terra să-l fi construit ca un avanpost secret și poate pentru a-și parca OZN-urile. Există mai multă activitate pe Lună decât știm! Coordonatele Google Earth: 19°58’55.05″N 21°11’39.83″E”.

Care să fie până la urmă adevărul?

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclipul YouTube „Secret Outpost discovered on the Moon”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock