Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Genepax, tehnologia care ne scapă de dependenţa de petrol, o ameninţare mortală pentru magnaţii petrolului

130

blankIată tehnologia pentru a scăpa lumea de dependenţa de petrol! Începând cu anul 2012 o mulţime de vehicule alimentate cu apă şi electricitate vor inunda piaţa şi vor face ca nevoia pentru petrol să dispară. În curând vom avea nevoie doar de 1 litru de apă pentru a alimenta un vehicul, indiferent că e vorba de apă de robinet, ceai japonez sau apă plată Borsec.

Compania japoneză de energie curată Genepax este prima din lume care a prezentat în mod practic şi clar faptul că e posibil să alimentăm un vehicul cu nimic altceva decât cu apă. Conform unui reportaj prezentat de televiziunea japoneză (a se vedea videoclipul YouTube de la finalul articolului), odată ce apa este introdusă într-un rezervor cu apă din spatele maşinii, generatorul de energie nou inventat preia hidrogenul din apă, eliberează electronii şi, în final, produce energie electrică. Cheia sistemului Genepax este un corp de membrană electrod ce conţine un material capabil de a descopune apa în hidrogen şi oxigen.

Un asemenea mecanism ar produce ravagii în rândul marilor ţări producătoare de petrol şi al marilor corporaţii petroliere, căci preţul petrolului ar scădea vertiginos. Punem pariu că această companie japoneză Genepax va fi cumpărată de un magnat al petrolului pentru ca mecanismul de alimentare cu apă să nu intre în producţie de serie niciodată?

Orgoni Crystal