Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ce se întâmplă cu Soarele nostru? Iar au loc erupţii solare, care vor încetini Internetul

73

blankCentrul Spaţial al Vremii din Africa de Sud a anunţat că Soarele va trece printr-o anumită instabilitate, lucru ce va avea anumite implicaţii pentru comunicaţiile electronice. “Există o zonă foarte activă a Soarelui care se roteşte în discul solar invizibil. Această zonă activă are potenţial pentru a produce mai multe erupţii solare în următoarele 5-6 zile”, a spus Kobus Olckers de la Centrul Spaţial al Vremii de pe lângă Observatorul Magnetic Hermanus din Africa de Sud.

Domnul Olckers a mai declarat că sistemele electronice şi de telecomunicaţii ar putea fi afectate. “Internetul ar putea fi mai lent pentru următoarea săptămână, în special pentru comunicaţiile de lungă distanţă”.

Oamenii de ştiinţă recunosc trei categorii majore de erupţii solare. Erupţiile solare de clasă X sunt de nivel înalt şi pot duce la blocarea comunicaţiilor pe întreaga planetă. Erupţiile solare de clasa M sunt medii şi pot cauza întreruperea comunicaţiilor la nivel regional, pe când erupţiile solare de clasa C sunt mici şi au puţine consecinţe pe Pământ. Centrul Spaţial al Vremii din Africa de Sud a precizat faptul că în următoarele zile să ne aşteptăm la erupţii solare ce se încadrează între clasele C şi M.

Sursa: 24news.com

P.S. Că o merge Internetul mai greu, nu-i mare lucru. Dar voi nu credeţi că în ultimul an, de exemplu, sunt mult prea frecvente aceste erupţii solare? De ce în alţi ani rar auzeam de asemenea evenimente? Ce se întâmplă cu Soarele nostru?

Orgoni Crystal