Site de secrete, stiinta si metafizica

Am găsit pe Google Sky o impresionantă cruce roşie. Coincidenţă sau Dumnezeu ne trimite un semn?

52 17

Uitându-mă azi pe site-ul Google Sky, la sugestia unui email care mă îndemna să urmăresc pe această aplicaţie un corp ceresc care s-ar afla în apropierea planetei Marte, am dat întâmplător peste un alt corp ceresc ciudat. Nu ştiu exact ce o fi…galaxie îndepărtată, supernovă, cometă sau altceva, dar mi-a atras atenţia forma ei…exact asemenea unei cruci! O cruce roşie impresionantă, braţele ei având nuanţe verzui.

De ce are această formă? E doar o coincidenţă a incredibilei lumi a stelelor? Da, desigur că e o coincidenţă. De exemplu, “ochiul lui Dumnezeu”, fotografiat în 2009 de telescopul spaţial Hubble (vezi articolul https://www.lovendal.ro/wp52/ochiul-lui-dumnezeu-fotografiat-de-nasa/) reprezintă de fapt nebuloasa Helix, fiind descrisă de astronomi ca un tunel lung de gaze strălucitoare.

Crucea roşie a fost găsită de mine pe următoarele coordonate: 11h 28m 37,0s   8  7′  55”. Foarte frumos…de zici că e un semn dumnezeiesc.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie