Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

A fost descoperită o navă extraterestră în formă de X?

119

navaXUn obiect misterios, de forma literei X, a fost descoperit de astronomii americani plutind prin spaţiul cosmic, la circa 150 de milioane de kilometri de Pământ. Oamenii de ştiinţă au crezut iniţial că este vorba de o cometă, însă datele obţinute ulterior arata că ar putea fi vorba despre ciocnirea frontală a doi asteroizi, eveniment surprins în premieră de civilizaţia umană.

Obiectul misterios a fost detectat la începutul lunii ianuarie 2010, iar astronomii au crezut că au de a face cu o cometă, din cauza cozii de reziduuri din urmă corpului ceresc. La o privire mai atentă, cu ajutorul telescopului spaţial Hubble, oamenii de ştiinţă au remarcat că aceste reziduuri sunt mult mai mari şi mai dure, diferite de praful fin sau gazele lăsate în urmă de o cometă. Cercetătorii de la NASA cred ca reziduurile au apărut în urma ciocnirii frontale dintre doi asteroizi, coliziune caracterizată drept energică sau chiar violentă, ţinând cont că viteza probabilă de impact ar fi fost de aproape 18.000 de kilometri la oră.

Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă nu pot decât să lanseze o ipoteză, în lipsa mai multor informaţii, iar până la obţinerea unui rezultat ştiinţific pertinent, imaginea surprinsă de Hubble ar putea înfăţişa chiar şi o navă spaţială extraterestră.

Sursa: www.ziare.com

Orgoni Crystal