Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fotografii aproape ireale cu erupţia unui vulcan din Islanda, înconjurat de aurora boreală

285

blankUn fotograf bun este acela care ştie să surprindă momentul ideal. Poţi să ai cel mai bun aparat de fotografiat din lume, poţi să fii capabil să-l foloseşti în cele mai mici detalii, poţi să faci şcoli speciale de artă fotografii… toate aceste lucruri sunt inutile dacă nu ştii să captezi momentele ideale din viaţă.

Este şi cazul acestui fotograf (amator sau profesionist – habar n-am), pe nume James Appleton, care şi-a publicat incredibilele fotografii pe site-ul personal. Cele care m-au impresionat cele mai mult sunt pozele surprinse în cazul erupţiei unor vulcani din Islanda (vezi întreaga secţiune AICI: James Appleton – Secţiunea Fimmvorduhals). Dar, aceste poze sunt cu atât mai minunate cu cât au fost realizate în timpul unei aurore boreale. Ce-a ieşit puteţi vedea mai jos…e ceva absolut incredibil!

Fimmvorduhals este zona cuprinsă între vulcanii Eyjafjallajokull şi Myrdalsjokull, în sudul Islandei. Vulcanul Eyjafjallajokull a erupt în anul 2010, iar câteva imagini de la erupţia sa am prezentat şi eu în articolul următor: https://www.lovendal.ro/wp52/incredibile-imagini-cu-vulcanul-eyjafjallajokull-din-islanda-in-timpul-eruptiei/.

blank

blank

O adevărată celebrare a vieţii:

blank

Prea minunate ca să fie adevărate! Şi totuşi, pozele sunt reale!

Orgoni Crystal