Ce e cu fotografia aceasta de pe Facebook, în care doi oameni se fotografiază cu ceea ce pare a fi o creatură de tip BigFoot, de peste 3 metri înălţime!? Cât de falsă sau reală e?


De pe pagina de Facebook BigFoot News, putem observa o fotografie foarte ciudată, care pare a fi foarte veche după stil (probabil sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului XX). În fotografie, se poate observa o femeie şi un bărbat, de înălţime normală, iar în spate apare o fiinţă păroasă (BigFoot / Homo Sapiens??), care se sprijină de un băţ şi care este un adevărat gigant, de peste 3 metri înălţime.

Este fotografia aceasta cu adevărat un fake sau una reală? Iată câteva dintre opiniile cititorilor de pe Facebook:

1) De ce ar suprima, ascunde și/sau distruge cineva artefactele și informațiile despre giganți, care au fost găsiţi cu sutele în America de Nord? Recunoașterea unor astfel de creaturi ar avea, fără îndoială, un impact profund asupra multor discipline științifice consacrate. Ar fi dificil de estimat ramificațiile unei astfel de descoperiri. Implicațiile ar putea fi devastatoare pentru instituțiile noastre.

2) Această creatură ar putea fi ultima dintr-o rasă de giganţi care a trăit pe Pământ.

3) Este o poză falsă şi toţi ştim asta. Sunt o minte deschisă pentru adevăr, dar fotografii ca acestea mă fac să cred că adevărul va fi cu greu scos la suprafaţă.

4) Este o fotografie realizată cu ajutorul Inteligenţei Artificiale, deşi BigFoot este ceva real.

5) Mi-aduc aminte că această fotografie am văzut-o în cadrul unui film, dar nu ştiu care.

6) Mi-aş fi dorit să fie reală, dar e falsă…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO