Chiar există o „gaură neagră” la polul nord al planetei Marte? Fotografie reală sau Photoshop?


Pe Grupul de Facebook „Aliens do exist” am întâlnit următoarea postare, însoţită de o fotografie. În poză, apare „polul nord” de pe planeta Marte şi în care, se observă, doar o gaură neagră, asemănându-se extrem de bine cu „polul nord” fotografiat deasupra Pământului. Un utilizator Facebook răspunde: „Just like in Planet Earth. There are openings on both sides on the North Pole and South Pole. Many said there is another World. Inside our Planet… Call Agartha..” Adică „La fel ca pe Pământ. Sunt deschizături în ambele zone – Polul Nord ş Polul Sud. Mulţi spun că este vorba de o altă lume în interiorul planetei noastre. Spuneţi-i Agartha”.

Însă, dacă ne uităm atent la fotografie, „gaura neagră” de pe planeta Marte pare a fi mai degrabă o manipulare Photoshop decât o fotografie autentică.

Pe data de 23 noiembrie 1968, satelitul NASA ESSA-7 a fotografiat „gaura neagră” din Polul Nord al Pământului, care de obicei nu este vizibilă, din cauza norilor prezenţi cam tot timpul acolo. Diametrul găurii din Polul Nord este de circa 1.300 de kilometri şi poate reprezintă unul dintre cele mai mari secrete păzite de pe Terra, pentru că ar demonstra încă o dată că se află ceva ascuns în interiorul Pământului, iar teoria „Pământului gol şi locuibil” pare să fie una viabilă.

Mulți oameni cred că teoria Pământului gol şi locuibil înăuntru (“Hollow Earth” în limba engleză) este mai mult decât un mit. Leonard Euler, un geniu al matematicii secolului al XVIII-lea, a concluzionat că Pământul era gol, conține un soare central și era locuit. La fel, şi Dr. Edmund Halley, astronomul englez descoperitor al cometei Halley, credea, de asemenea, că Pământul era gol în interior, având trei niveluri.

„Gaura neagra” de pe Marte

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO