Un gigantic nor lenticular a fost văzut pe 1 februarie 2021 deasupra Muntelui Fuji din Japonia. Conspiraţioniştii spun că e vorba de un OZN extraterestru deghizat…


De mai multe ori am vorbit pe acest site despre „norii lenticulari”. Aceştia au primit această denumire datorită formelor de lentilă pe care le creează, fiind de obicei formaţi din aer care curge peste munţi. Oamenii de ştiinţă dau următoarea explicaţie: când se întâmplă acest lucru, o serie de valuri la scară largă se pot forma în direcţia vântului de munte. În cazul în care temperatura de la creasta muntelui scade la punctul de rouă, umezeala din aer se poate condensa şi, respectiv, poate forma nori lenticulari. Pe măsură ce aerul umed se mută înapoi în canalul valului, norul se poate transforma înapoi în vapori. Deci, norii lenticulari pot apărea şi dispărea relativ repede.

Însă, conspiraţioniştii spun că, de fapt, sub aceşti nori lenticulari se ascund imense obiecte zburătoare extraterestre. Nu ştiu dacă e OZN sau nu, dar un astfel de nor lenticular imens a fost postat pe contul de Twitter Hashimuki Makoto. În el, putem vedea celebrul Munte Fuji din Japonia acoperit de un gigantic nor lenticular, pe data de 1 februarie 2021.

Un nor lenticular asemănător a fost observat în apropierea Muntelui Fuji pe 10 martie 2019, aşa cum se poate observa în imaginea de mai jos:

Muntele Fuji este un munte vulcanic, fiind considerat sacru în religia șintoistă. De-a lungul timpului, mai multe OZN-uri au fost observate lângă Muntele Fuji.


Lasă un comentariu