Misterul din spatele acestei fotografii… ce reprezintă ea?


Dacă vă întrebaţi ce se ascunde în spatele acestei fotografii, ei bine, nu cred că cineva o să ghicească din prima. Pare a fi o bucată de şarpe încolăcit… nu-i aşa că asta a fost prima voastră idee? Ei bine, nu e şarpe şi nicio altă creatură sau material din piele. Este, pur şi simplu, un fir de păr uman!

Dar, chiar aşa arată firul de păr? Şi cum a fost fotografiat el? Imaginea a fost realizată de artistul fotograf Robert Vierthaler din Austria, acesta fiind printre câştigătorii concursului Nikon pentru fotografie macro, pentru anul 2020. Site-ul oficial, nikonsmallworld.com, ne explică mai multe despre această imagine:

Imaginea de pe locul 12 este cea a unui păr uman. Sau, pentru a fi mai specifici, e vorba de un singur fir de păr al fiicei domnului Robert Vierhaler (creatorul imaginii). Domnul Vierhaler lucrează pentru o companie siderurgică și face fotografii macro și micro ca şi hobby. Această imagine a fost creată utilizând un microscop standard modificat, prevăzut cu un atașament cu burduf și un motor pas cu pas Nema, pentru a capta imaginile.

Uimitor!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock