Enceladus, satelitul lui Saturn, prezintă în jurul său un jet imens asemănător unei rachete. E o navă spaţială extraterestră controlată pentru controlul orbitei în jurul lui Saturn?


Click pe IMAGINE pentru MARIRE

Acum mai bine de 2 ani scriam despre anunţul NASA (https://www.lovendal.ro/wp52/nasa-ne-anunta-ca-pe-encedalus-satelitul-lui-saturn-ar-exista-viata/) precum că pe satelitul lui Saturn, Enceladus, ar putea exista viaţă, şi asta întrucât sub scoarţa corpului ceresc s-ar putea afla un ocean „carbogazos”. Site-ul wired.com ne prezintă o fotografie realizată de sonda spaţială NASA Cassini, în septembrie 2012, atunci când se afla la câteva sute de mii de kilometri faţă de Enceladus.

Priviţi poza din stânga… E tare ciudat jetul care iese din satelit. Deşi seamănă cu jetul lăsat de o rachetă, NASA încearcă să ne convingă că nu e altceva decât o cantitate imensă de vapori de apă lăsată în urmă de Enceladus. Dar, haideţi să fim serioşi, Pământul e plin de oceane şi ape: aţi văzut vreodată vreo fotografie din spaţiu a Pământului în care să se vadă un asemenea jet imens!? Nu, nu cred că aţi văzut. Atunci, e vorba de altceva. Dar ce să fie? O explicaţie mai ştiinţifico-fantastică ar fi aceea că, de fapt, Enceladus ar fi de fapt o masivă navă spaţială extraterestră ce staţionează în sistemul nostru solar, iar jetul observat n-ar fi altceva decât o metodă de control al orbitei acestei nave spaţiale care se roteşte în jurul lui Saturn.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO