Fotografii care arată cum un om devine invizibil! Mai există o asemenea invenţie!?


În anii 1940, oamenii de ştiinţă germani au încercat să realizeze vopseaua neagră perfectă! Negru înseamnă absenţa oricărei culori, şi atunci când nu există absolut nicio lumină, ochii tăi vor vedea doar lucruri ce sunt percepute a fi “negre”. Desigur, germanii au încercat, dar n-au reuşit. Totuşi, ideea lor este senzaţională. Dacă o vopsea invizibilă ar putea fi produsă şi folosită pe Pământ, gândiţi-vă la toate posibilităţile de invizibilitate!

Însă, în acest articol, am să vă prezint un material despre invizibilitate, publicat în anul 1934 în revista „Popular Mechanics” din SUA, cu un titlu şocant: „Fotografii care arată cum un bărbat devine invizibil”. Iată ce spune materialul:

„După ani de cercetări, un tânăr inventator britanic susține că a produs un aparat care poate face un om invizibil, deși acesta încă se mai află în fața ta. Funcționarea dispozitivului, care este folosit în scopuri expoziționale, este un secret atent păzit, dar bărbatul care urmează să dispară este îmbrăcat în ceea ce este descris ca fiind o „cască electrică și o manta spectrală”.

În această îmbrăcăminte, el arată ca un scafandru, dar stă într-un dulap, deschis în față, şi care este luminat. Cu ambele mâini, el atinge nişte mănuși de contact de deasupra capului, iar atunci un curent electric este pornit. Pe măsură ce curentul devine mai puternic, se susține că omul pare să devină transparent, apoi dispare treptat, picioarele dispărând mai întâi, urmate de restul corpului și, în cele din urmă, de cap”.

Nu ştiu ce să cred…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock