Google Maps ne dezvăluie formaţiuni bizare în China. Trimit chinezii mesaje codate în spaţiu? Cui?

7.367 vizualizari

Chinezii ascund ceva. Şi ei ştiu cel mai bine ce. Suprafaţa misterioasă din stânga imaginii este vizibilă cu ajutorul lui Google Maps. Prima ciudăţenie o constituie liniile largi şi albe, localizate în Dunhuang, Jiuquan, Gansu, la nord de râul Shule, ce traversează platoul tibetan către vest, spre Deşertul Kumtag. Această formaţiune acoperă o zonă în lungime de aptoximativ 1,5 km, având mai mult de 1 km lăţime. Liniile sunt perfect executate, şi par a fi create pentru a fi văzute din spaţiu extraterestru.

Ce-ar putea reprezenta această formaţiune? Un fel de reţea de calibrare sau de ţintire pentru sateliţii chinezi? Sau un cod pentru extratereştri? Nimeni nu poate şti.

Ciudăţenia nu se opreşte însă aici. Tot cu Google Maps, la aproximativ 30 de kilometri vest faţă de prima structură se mai găseşte o altă formaţiune ciudată, la fel de misterioasă ca şi prima (vezi mai jos).

Şi ca tacâmul să fie complet, mai avem câteva structuri la fel de ciudate. Formaţiunea din imaginea de mai jos e complet diferită faţă de primele două. Ea constă din mii de linii care par a forma un gard masiv. Aceste linii apar în două dungi uriaşe, care se intersectează una pe cealaltă perpendicular. Dunga verticală are aproximativ 1,5 km lăţime şi 30 de km lungime; dunga orizontală are 1,5 km lăţime şi circa 50 de km lungime. Punctul nordic al dungii verticale ajunge până în apropierea graniţei mongoleze.

O altă formaţiune ciudată o puteţi vedea în poza de mai jos şi se află la câţiva kilometri de cea de a doua structură. Pare un model aranjat în formă de cerc; pe imagine apar chiar şi câteva avioane în apropierea centrului cercului.

În concluzie: ce-s cu aceste formaţiuni bizare din China? Sunt cumva legate între ele? Indică faptul că asiaticii trimit mesaje codate în spaţiu? Demonstrează ele diverse teste cu arme spaţiale pe care le efectuează China? Răspunsul real nu-l putem şti acum, dar trebuie să recunoaşteţi şi voi stranietatea acestor structuri.