Detaliul înfricoşător din această poză minunată de familie… ce se întâmplă!?


Imaginea unei familii din acest articol este un puzzle pentru creier, dar și ceva destul de ciudat. Totul pare o poză inocentă de familie, făcută într-o zi frumoasă. Toți par să zâmbească fericiți în faţa camerei. Cu toate acestea, există ceva care nu prea se încadrează în această imagine. Aţi observat acel lucru? Interesant este că în special copiii par să observe acest lucru foarte ușor. În cazul adulților, destul de mulți s-au chinuit să găsească detaliul bizar. Dar când l-au văzut, toți au rămas perplecşi.

Dacă încă nu aţi observat acel detaliu înfricoşător, atunci uitaţi-vă la copilul din stânga imaginii. Arată adorabil, nu-i așa? Dar uitaţi-vă pe umărul lui. Aţi văzut o mână acolo? A cui este ea!? Pentru că mama îşi ţine un alt copil în braţe, cu ambele mâini, tatăl este prea îndepărtat pentru a ajunge cu mâna până acolo, iar copilul mai mare îşi ţine mâinile în poală. Vedeți de ce această imagine de familie este bizară?

Deci, cui îi aparține acea mână? Acest detaliu înfiorător a făcut ca această imagine de familie aparent normală să devină virală în mediul on-line. Internauţii au venit cu mai multe teorii. O teorie ne spune că fotografia de familie a fost photoshopată (n-ar fi exclusă această variantă). Alții cred că aceasta este o adevărată imagine supranaturală. O altă teorie sugerează că cel mai mare copil din poză a fost adăugat ulterior; aşadar, este mâna mamei din poza originală.

Este o înșelătorie umană sau există într-adevăr ceva mai mult în imagine decât se vede cu ochii liberi? Ce ar câștiga cineva făcând această înșelăciune?


Lasă un comentariu