Mumia unei creaturi gigantice din alte lumi a fost descoperită în China? Se pare că are mii de ani vechime…


Se pare că în China a fost dezgropată o mumie, despre care, adepţii teoriei extraterestre, spun că ar putea fi vorba de rămăşiţele unei creaturi din altă lume. Mumia acestui „extraterestru” se află într-o stare de conservare remarcabilă, pielea și părul fiind încă vizibile. De fapt, nu s-a putut recupera decât capul mumificat uriaș al presupusului „extraterestru”.

Deși inițial mumia misterioasă a fost datată în jurul anului 1.500 î.Hr., cercetătorii cred că această creatură ar putea avea chiar mii de ani vechime. Poate 5.000, poate chiar 10.000 de ani… Ea prezintă trăsături asemănătoare cu cele umane, dar și alte caracteristici care sugerează că ar putea fi o specie avansată venită de pe alte planete în vremuri străvechi.

Mumia gigantică era împodobită cu numeroase ornamente de aur și se bănuiește că ar fi fost un rege al uneia dintre dinastiile Chinei. Sicriul care conținea mumia este din lemn și prezenta o uzură semnificativă. De asemenea, mumia era puțin mai deteriorată decât cea cu care suntem obișnuiți.

Unii cred deja că această creatură este un descendent al unei rase extraterestre gigantice…


Lasă un comentariu