Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un spectaculos OZN inelar din Rusia ar putea reprezenta un portal către o altă dimensiune?

  •  
  •  
  •  
  •  

Vă prezint în premieră în limbă română un mic reportaj de la o televiziune mexicană care se ocupă cu analiza fenomenelor paranormale:

Pe 23 ianuarie 2012, au existat o serie de evenimente care au avut loc în întreaga lume. În Rusia s-a înregistrat ceea ce se numeşte „OZN inel”, întrucât aşa ceva nu s-a mai văzut până acum decât în puţine locuri din lume. Aceste obiecte apar ca nişte cercuri rotunde şi luminoase, ce par a fi totodată nişte portaluri dimensionale. Ele au mai fost văzute şi în Mexic, în Ramos Arizpe, dar şi Sussex (Marea Britanie). Iar ceea ce puteţi observa în videoclipul următor au fost înregistrate de un astronom, care şi el nu poate găsi explicaţii pentru ceea ce a văzut.

Luni, pe 23 ianuarie 2012, noaptea…un obiect neidentificat a fost înregistrat, de către un martor din Rusia, pe nume Halit Safin. Dacă credeţi c-aţi văzut totul până acum, ia priviţi cu atenţie acest videoclip. Un OZN având forma unui inel colorat, care se mişcă încep ca şi cum ar fi controlat. Dacă se măreşte mai bine cadrul videoclipului, se poate aprecia mai bine forma de inel şi cum luminile pulsatoare iau forma tuturor culorilor curcubeului. În mijloc se poate vedea culoarea neagră….probabil că este un portal dimensional în atmosfera planetei noastre.

Dacă videoclipul se derulează cu încetinitorul, putem observa cum acest obiect misterios îşi păstrează forma de inel. El nu iese din focalizare şi nu e vorba nici de un defect de filmare. Deşi se mişcă, îşi menţine forma inelară. Este o imagine impresionantă care nu corespunde cu niciun alt obiect cunoscut de pe Pământ!

Căutând prin arhivele Tercer Milenio, s-au mai găsit obiecte zburătoare necunoscute cu forme inelare, posibile a fi portaluri dimensionale. Pe cerul Mexicului a apărut ceva asemănător, deasupra lui Ramos Arizpe, pe 3 octombrie 2005, acest OZN fiind surprins de o cameră publică de supraveghere. Directorul lui Tercer Milenio a vizitat locaţia respectivă, el aflând că OZN-ul inelar a fost raportat la linia de urgenţe, iar autorităţile i-au oferit una din înregistrări. În ea se observă un OZN inelar, o dovadă posibilă a existenţei unor portaluri dimensionale în planeta noastră.

Mai există şi alte videoclipuri care prezintă aceste obiecte cu formă inelară. Pe 17 octombrie 2005, în Sussex, Marea Britanie, s-a observat, de asemenea, prezenţa unei posibile dimensiuni portale. Două luni mai târziu, pe 22 decembrie 2005, în aceeaşi locaţie, a fost semnalată prezenţa unui alt obiect inelar, un obiect neobişnuit, ce părea a fi un ochi.

Dacă oamenii de ştiinţă acceptă existenţa găurilor negre, a portalurilor dimensionale şi a găurilor de vierme pentru călătoria în spaţiu-timp, atunci aceste OZN-uri inelare ar putea însemna că aceste portaluri dimensionale sunt foarte aproape de noi…o prezenţă ce par a aparţine altor fiinţe inteligente.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu