Secretul apariţiei omenirii s-ar afla scris pe un templu egiptean? Omul modern s-a născut în Indonezia, acolo unde s-a împerecheat Adam cu Eva, din două rase diferite?


Adam si Eva paradisArysio Nunes dos Santos este profesor de inginerie nucleară. Pe site-ul dedicat continentului pierdut Atlantida, atlan.org, el a scris un material foarte interesant, în care vorbeşte despre istoria secretă privind creaţia omenirii. Citez din materialul publicat:

Acum este posibil pentru a reconstitui istoria secretă a omenirii, așa cum este ea ilustrată pe un templu egiptean. Omenirea s-a născut în Punt (Indonezia), acolo unde cele două rase originale ale omenirii, reprezentate de Adam și Eva, au apărut în viață. Adam, cel Roşu, s-a împerecheat cu Eva (Marea Mamă” = Ava), şi a dat naştere celei de-a treia rase.

Rasa lui Adam a fost cea aChamiţilor” (sau Roşilor”), „fiii lui Dumnezeu”. Rasa Evei a fost cea a arienilor (sau „Albilor„), „oamenii zeiţei”. A treia rasă a fost cea a semiților, hibrizii primelor două. Aceasta reprezintă împerecherile „ fiilor lui Dumnezeu” cu „fetele oamenilor”, menționate în Geneza 6 din Biblie, care a dus la potopul lui Noe şi la distrugerea Atlantidei, Paradisul biblic. Rasele preistorice ale lui Adam au fost oamenii Cro Magnon, cele ale Evei au fost neanderthalienii, iar cea de-a treia rasă au fost fiii lor hibrizi. Numai cercetarea etnogenetică va fi în măsură să spună cu certitudine dacă această tradiție veche este într-adevăr una reală.

Acest amestec păcatul originar a dus la creșterea necontrolată și suprapopularea ulterioară a pământului, care nu putea duce decât la foamete, război și, în cele din urmă, la distrugerea pământului și la sfârșitul erei atlanteene, la fel cum se întâmplă aparent şi în zilele noastre. Cu alte cuvinte, Biblia are într-adevăr dreptate. Egiptenii au însemnat, în ritualurile lor escatologice şi în cele sacralizate din templele lor, istoria Atlantidei în fiecare detaliu. Mai mult decât atât, ei au identificat în mod clar Atlantida cu Paradisul biblic.

P.S. Iată încă o versiune a originii omenirii care ar merita să fie luată în considerare.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock