Secretul apariţiei omenirii se află scris pe un templu egiptean! Omul modern s-a născut în Indonezia, acolo unde s-a împerecheat Adam (din rasa Roşilor) cu Eva (din rasa Albilor)!


Adam si Eva paradisArysio Nunes dos Santos este profesor de inginerie nucleară. Pe site-ul dedicat continentului pierdut Atlantida, atlan.org, el a scris un material foarte interesant, în care vorbeşte despre istoria secretă privind creaţia omenirii. Citez din materialul publicat:

Acum este posibil pentru a reconstitui istoria secretă a omenirii, așa cum este ea ilustrată pe un templu egiptean. Omenirea s-a născut în Punt (Indonezia), acolo unde cele două rase originale ale omenirii, reprezentate de Adam și Eva, au apărut în viață. Adam, cel Roşu, s-a împerecheat cu Eva (Marea Mamă” = Ava), şi a dat naştere celei de-a treia rase.

Rasa lui Adam a fost cea aChamiţilor” (sau Roşilor”), „fiii lui Dumnezeu”. Rasa Evei a fost cea a arienilor (sau „Albilor„), „oamenii zeiţei”. A treia rasă a fost cea a semiților, hibrizii primelor două. Aceasta reprezintă împerecherile „ fiilor lui Dumnezeu” cu „fetele oamenilor”, menționate în Geneza 6 din Biblie, care a dus la potopul lui Noe şi la distrugerea Atlantidei, Paradisul biblic. Rasele preistorice ale lui Adam au fost oamenii Cro Magnon, cele ale Evei au fost neanderthalienii, iar cea de-a treia rasă au fost fiii lor hibrizi. Numai cercetarea etnogenetică va fi în măsură să spună cu certitudine dacă această tradiție veche este într-adevăr una reală.

Acest amestec păcatul originar a dus la creșterea necontrolată și suprapopularea ulterioară a pământului, care nu putea duce decât la foamete, război și, în cele din urmă, la distrugerea pământului și la sfârșitul erei atlanteene, la fel cum se întâmplă aparent şi în zilele noastre. Cu alte cuvinte, Biblia are într-adevăr dreptate. Egiptenii au însemnat, în ritualurile lor escatologice şi în cele sacralizate din templele lor, istoria Atlantidei în fiecare detaliu. Mai mult decât atât, ei au identificat în mod clar Atlantida cu Paradisul biblic.

P.S. Iată încă o versiune a originii omenirii care ar merita să fie luată în considerare.


Lasă un comentariu