Din secretele unui om nemuritor de 2.800 de ani, care trăieşte de la începuturile Greciei Antice

  •  
  •  
  •  
  •  

Ben Abba este un om obişnuit care a dat peste unul dintre cele mai mari secrete ale lumii: există printre noi oameni cu adevărat imortali. Cine este Abba? Aşa cum am spus este un om obişnuit care pretinde că are dovada existenţei oamenilor imortali (unul din articolele scrise chiar de el îl găsiţi pe site-ul Nowpublic.com). Abba este un expert în securitatea calculatoarelor şi a afacerilor. El ar fi descoperit „nemuritorii” folosind aceleaşi tehnici cu ajutorul cărora îi găseşte pe hackeri şi pe fraudatorii financiari. În mica sa broşură intitulată „Secretele unui nemuritor” (o puteţi cumpăra de pe Amazon cu doar 3,44 dolari!), el explică căutarea, descoperirea şi interviul luat unui om nemuritor.

După ce „nemuritorul” a fost descoperit, acesta părea atât de real şi cunoştea atât de multe lucruri, încât scepticismul lui Abba a dispărut. Abba explică: „La început eram foarte sceptic, dar, după ce am intervievat acest om mi-am dat seama imediat că el a trăit mai mult de 150 de ani. Dar, după ce a început să-mi relateze evenimente de acum câteva sute sau mii de ani, cu claritatea unor ochi de martori, am realizat că acest om este un produs al civilizaţiilor trecute”.

„Nemuritorul” a fost martor al ascensiunii şi decăderii Imperiului Grec şi Roman, a ajuns în China antică şi apoi a jucat un rol primordial în societăţile secrete din Evul Mediu european. El chiar a participat la câteva evenimente povestite în Noul Testament. Câţi ani ar avea acest nemuritor? Se pare că 2.800 de ani!

Ce dovezi ar avea Abba că acest om chiar e nemuritor şi ar avea 2.800 de ani?
* deţine o monedă veche de 2.500 de ani;
* vorbeşte o formă veche de limbă aramaică, ca acum 2 milenii;
* are o armură veche a unui cavaler templier;
* are cunoştinţe inedite de istorie, ce nu se găsesc pe Google.

Care sunt „secretele” sale pentru a trăi nemuritor?
(1) Nu crede în frică. Crede, mai degrabă, în opusul fricii, adică în dragoste;
(2) Nu crede în moarte. Crede, mai degrabă, în opusul morţii, adică în viaţă;
(3) Nu trăi crezând în frică şi moarte, ci crezând în iubire şi viaţă.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu